Sisustus

Pellavalakanat

Makuuhuoneen sisustaminen on vielä pahasti kesken ja mietimme parhaillaan vaihtoehtoja säilytysjärjestelmistä. Huone on melko pieni, joten vaatekaapin/säilytysjärjestelmän paikkaa on vain muutamassa kohdassa. Vaihtoehtoina on tällä hetkellä joko Ikean kaappi tai avoin konsepti. Molemmissa on puolensa, mutta tila rajoittaa suunnitelmia melkoisesti. Suunnitelmien lomassa päätin kuitenkin hankkia meille pehmoiset pellavalakanat, jotka otettiin jo käyttöön kaksiossa. Nyt mietin, pitäisikö hankkia vielä valkoisetkin? Olen tykännyt näistä paljon, koska ovat niin helpot huoltaa: tuuletus, pesu ja rumpukuivaus – valmiina käyttöön. Ei silittämistä. Nämä lakanat ostin Pentikistä ja mietinkin, että mistä saisi yhtä laadukkaat valkoiset lakanat. Haluaisin nimenomaan puhtaanvalkoiset.
Meillä on alkamassa loppukuusta ikkunaremontti ja luulen, että ilme tulee muuttumaan enemmän kuin nyt osaakaan kuvitella. Vielä pitäisi päättää, minkälainen makuuhuoneen tehosteseinästä tulee. Se olisi helppo tehdä samalla, kun ikkunat vaihdetaan. Työ tehdään 1-2 päivässä koko kodin osalta eli se olisi hyvä hetki maalata tai tapetoida myös seinä. Välttyisi tuplajärjestelyiltä. Mielessäni on jotain, mihin tarvitsen vielä miehen siunauksen. Valkoista kiveä, tekstuuria ja itsetehty sängynpääty pehmentämään huonetta. 
(Jostain syystä kuvat latauvat bloggeriin rakeisina, toivottavasti vika on vain minun koneellani.)

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Pellavaiset vuodevaatteet ovat täälläkin vieneet ihan mennessään. Itselläni on ollut By Pia´sin pellavia, ja muistaakseni heidän valikoimiinsa kuuluu myös valkoiset. Mukavaa sunnuntaita:)

  1. Kiitos Frida ja tervetuloa blogiini. Kiitos vinkistä, olen kuullut merkistä jossain sisustusliikkeessä, mutta lakanoita en tiennyt kuuluvan valikoimiin. Kiitos vinkistä! Täytyypä katsastaa piakkoin.
   Mukavaa iltaa sinulle!

 2. Ihanaa, kun postailet nyt useammin!
  Pellavalakanat on kyllä ihan parhaita!
  Minkä kokoinen tuo Meno kotikassi on? Mitä säilytät siinä? Meillä on se pienin ja ajattelin tilata vielä sen isoimman. 🙂

  1. Ihana, kun olet jaksanut piipahtaa! 🙂 Yritän kirjoitella nyt useammin, kun arki alkaa sujua paremmin ja kotikin alkaa näyttää siedettävältä kaiken kaaoksen keskellä. Postattavaa kyllä riittää. 🙂
   Meno-kassi on keskikokoa ja ollaan pidetty siinä aikakausilehtiä, mitkä on luettavana (muutama kappale) sekä pientä torkkua. Parhaillaan mies pitää siinä omaa kirjaansa ja torkkukin siinä taitaa olla.
   Isompaa havittelen minäkin kauppakassiksi. Nyt kun käyn kaupassa enimmäkseen yksin tytön kanssa, niin ostokset mahtuisi varmasti siihen eikä tulisi liian raskasta taakkaa.

Kommentointi ei ole käytössä.