Sisustus

Pieces

Vihdoin minulla on näyttää pieniä makupaloja keittiöstämme, mikä eteni harppauksin viikonlopun aikana. Saatiin viimein tehtyä tasot valmiiksi ja monta pikkujuttua, jotka ovat odottaneet auttavia käsipareja. Nyt aloin miettiä, että tuleeko tästä liian paljon maalaiskeittiö, mutta kokonaisuus on varmaan toisenlainen, kun kaikki on paikoillaan. Mies tahtoi välttämättä puutason ja suostuin kompromissiin, kun minusta se tuo sitä niin sanottua lämpöä muuten aika harmaaseen ja viileään kotiin. Let’s see.

Huomenna jatkuu keittiön valmistuminen sähkötöiden osalta ja toivottavasti saadaan allaskin paikoilleen. Kaikenlaista jännittävää on siis luvassa. Alan täällä suunnitella tarkemmin makkaria, kun saan uudet värikartat käsiini. Palaillaan taas!

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Täällä jo kovasti odotellaan laajempia kuvia! Kivalle näyttää jo pikkupalatkin ja taso!

    1. Kiva kuulla Minttu. 🙂 Täytyy katsoa, miten hyvin huomenna saadaan koneet paikoilleen. Voisin yrittää saada otettua pian kuvia kokonaisuudesta.

  2. Kivalta näyttää 🙂 odotan innolla lisää kuvia 🙂 mukavaa illan jatkoa sinne 🙂

    1. Kiitos carolina, mukava kuulla. Kyllä niitä on pian luvassa. 🙂

  3. Ihanalta näyttää, työtaso vaikuttaa hyvin lämpimältä sävyltä eikä varmastikaan tee liian maalaiskeittiötä 🙂

    1. Kiitos Susanna, toivotaan näin. Ainakin suunnitelmassani tason pitäisi tuoda lämpöä eikä määritellä liikaa tunnelmaa. Vähän höpsöksi tunnen nyt itseni, mutta pitkittynyt remontti vaatii veronsa. 😉

Kommentointi ei ole käytössä.