Sisustus

Pienen tilan pyykkikori

Ahdas kodinhoitotila. Kenties pieni kylpyhuone ja tilanpuutetta? Nämä seikat ovat seuranneet meitä kodista toiseen. Olen sanonutkin miehelle monta kertaa, että taidamme olla pariskunta, joka ei halua liiemmin maksaa kosteiden tilojen neliöistä. En tiedä onko asia aivan näinkään, mutta jostain syystä kotimme tuppaavat olemaan kerta toisensa jälkeen pieniä kylpyhuoneen osalta. Tähän seikkaan liittyy eräs ongelma, nimittäin sopivan pyykkikorin löytäminen. Edelliset korit ovat hajonneet vuosien käytössä ja nyt tämä viimeinenkin meni rikki viimeisimmän muuton myötä. Olenkin etsinyt sopivaa pyykkikoria jo pidemmän aikaa ja nyt onnistuin löytämään pienen ja kauniin korin.
Sisäpuoli on tietysti hiukan karhea, mutta ajattelin ompelevani tähän sisuksen mikäli alkaa haitata oksat käytössä. Koekäytön jälkeen voin sanoa, etten huomannut mitään eli eivät ainakaan vielä ole osuneet arkaan paikkaan paidoissa. Kori on nimenomaan tarkoitettu käyttövaatteille, jotka tulevat kuivausrummusta tai pyykkitelineestä ja ei ehdi heti viikata. Pyyhkeille pitäisi vielä etsiä suurempi, sillä vanha on niin ikään hajonnut. Ainakin toistaiseksi korille tuntuisi olevan tarvetta, sillä emme ole järin innokkaita silittäjiä.

Jos joku jäi miettimään, niin löysin korin Stockmannilta sisustusosastolta. Muutamia kappaleita oli ainakin, en osaa sanoa onko vakio- vai sesonkituote. Olisin ostanut toisenkin, jos olisi ollut suurempaa kokoa. Tämä on siis ainoa koko, mitä itse löysin.

Saatat myös pitää...