Sisustus

PIENI PALA KYLPPÄRIÄ

Kotimme kylpyhuone on suhteellisen pieni, sisältäen kaiken tarpeellisen. Koska tilassa on saunan ja suihkun lisäksi myös pyykinpesunurkkaus, niin kekseliäät ratkaisut ovat olleet tärkeitä. Yksi tärkeä ja arkeen vaikuttava hankinta oli säilytyskaappi. Sen löytäminen ei ollutkaan aivan helppoa, vaan kävimme monia liikkeitä ja nettisivuja lävitse ideoiden toivossa. Mittailimme myös paikkaa moneen kertaan, sillä ylimääräistä seinätilaa ei oikeastaan ole yhtään. Tila on niin ahdas siten, ettei ovien tai kulkuaukon kohdalle voi laittaa mitään pidemmäksi aikaa.
Yksi hyvä löytö oli sisustustikkaat Anttilan konkurssimyynnistä. Niissä on kätevää säilyttää lasten pyyhkeitä ja ne saa helposti siirrettyä. Tässä alemmassa kuvassa ne ovat varsinaisella paikallaan ja pyykkiä mahtuu helposti laittamaan.
Ikean kylpyhuonemallistosta löytyi tämä korkeakiiltoinen kaappi, joka oli mitoiltaan hyvin strateginen tähän tilaan. Tämä on ainoa paikka, mihin kaapin voi sijoittaa niin, että se on vähiten tiellä. Aikaisemmin paikalla oli naulakko ja käyttökokemuksen mukaan tilaa meni vielä enemmän pyyhkeisiin, takkeihin ja kertyviin vaatteisiin. Kaappi on todella tilava ja sinne mahtuu pyykinpesuaineet, kosmetiikat sekä saunatarvikkeet.
Kaapin ja pyykkikorin jäädessä oikealle eteen avautuu sauna, joten saatte ehkä vähän käsitystä pienestä koosta. Suurempi tämä on edelliseen kotiin verrattuna ja ihan hyvin passaa tällä hetkellä meille. Ilman saunaa en osaisi ehkä enää elää, sen verran ollaan totuttu viikottaiseen löylyttelyyn. Parasta tässä on se oman aikataulun mukaan kylpeminen lasten kanssa. Sitten olisikin vielä se vessaoperaatio eli remontti edessä. Sinne on tulossa samantyyppisiä ratkaisuita eli pienen tilan ihmeitä.

Saatat myös pitää...