Sisustus

PIENI VINTAGE-PÖYTÄ ETEISEEN

Uuden ja vanhan yhdistäminen on yksi kiehtovimpia asioita omassa kodissa. Olemme onneksi mieheni kanssa saman linjan ihmisiä eli tyylimme nivoutuvat yhteen. Jotain pientä on, mihin mies ei ota kantaa. Tällaisia ovat esimerkiksi kynttilät, servetit, pyyhkeet ja muu ”kulutustavara”. Suuremman linjan hankinnat miellyttävät useimmiten molempia, mutta toisinaan mies osaa yllättää. Hän nimittäin löysi tämän pienen suloisen pöydän ennen muuttoa tähän kotiin. Ei mennyt pitkään, niin ihastuin tähän itsekin. Huomaan tietyn kaavan toteutuvan jokainen kerta: mies löytää odottamatonta ja jollain ihmeen konstilla ihastun itse näihin löytöihin ja voin rehellisesti sanoa, etten olisi osannut itse valita. Jotain taikaa siinä piilee.
Olen ottanut sellaisen linjan, etten itse lähde kunnostamaan vanhoja kalusteita. Etenkään lipastoja tai pöytiä. Asia on sitten erikseen, jos etsin jotain tiettyä tyyliä ja väriä. Toiset eivät yhtään tykkää näistä vanhoista jutuista, mutta itse en osaa oikein kuvitella kotia ilman jotain vanhaa. Näin se vaan on.
Suunnittelemme tähän vasemmalle laatikoston paikalle täyskorkeaa vaatekaappia yhdellä ovella. Mitat ovat vielä hakusessa, kun Ikean valikoimista ei nyt löytynyt optimaalista ratkaisua, mutta tyydyttäviä kuitenkin. Tietysti olen jo päättänyt sisukset, ovet ja kaiken muun, mutta first things first. Olen aivan vakuuttunut, että tämä pikkupöytä näyttää upealta sitten lopullisessa lookissa. Viikonloppuna olisi tarkoitus laittaa viimeisiä peitelevyjä myös tänne eteiseen ja muuta mukavaa. Mieheni tosin joutuukin töihin lauantai-iltana, joten voi olla, että teen vain itse mitä ehdin.
(pahoittelut sumea kuva, en pysty millään käsittämään miksi bloggeri suostuu lataamaan noin puolet kuvista hyvinä ja loput rakeisina, arvatkaa raivostuttaako!?)
Tässäpä vielä laajempi kuva. Lattioiden rajalta puuttuu vielä viime kesänä ostettu messinkinen lista (kyllä, jotkut hommat vaan ei etene :D). Valkoisen laatikoston paikalle tulee se mainitsemani kaappi. Jos joku on kiinnostunut ostamaan tämän valkoisen laatikoston, niin laita s-postia.
Minulla on perjantaisin nykyään vapaapäivä, joten tuntuu aivan luksukselta hiippailla täällä kotona tähän aikaan. Suunniteltiin lasten kanssa, että lähdetään tytön koulupäivän jälkeen jäätelölle ja ostamaan vähän koulutarvikkeita. Viikonloppu on aivan käsillä, joten se taitaa olla vapaa monella edessä. Mukavaa viikonloppua!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. ONpas kaunis :))! Aivan ihanan värinen!

    1. Kiitos S <3 Tuo on oikea pikkusöpöläinen!

  2. Anonyymi says:

    Hei Mia, laitoin sinulle juuri s-postia lipastosta. Yt Kaisa

Kommentointi ei ole käytössä.