Sisustus

PIENTÄ PROJEKTIA

Viikonvaihde vierähti nopeasti ja työntäyteisesti. Saimme lauantaina lastenhuoneen seinäprojektin tehtyä ja ei kauan mennyt, kun kuume alkoi nousta. Siinähän sitä pari päivää menikin sairastaessa ja tuntuu vieläkin, että lenssu on päällä. Itse olenkin lepäillyt muutaman päivän ja  odottanut, että pääsen näyttämään teille kuvia lastenhuoneesta. Tällä välin makuuhuoneemme on toiminut väliaikaisena ”varastona” huokeasta minikoostaan huolimatta ja kieltämättä tekisi mieli käydä pian senkin kimppuun. 
Kokeilin tähän hieman erilaisia tyynyjä ja mieleisin vaihtoehto olisi tämä Linumin poikkiraitatyyny. Valkoinen petaus on edelleen paras omalle silmälle ja sängynpäädystä voidaan edelleen vain haaveilla. Yöpöytäasia on edennyt sen verran, että hankitaan luultavasti toinen componibili tämän valkoisen seuraksi ja toinen valaisin vielä aikanaan.
Kyllä tuo mustavalkoisuuskin vain miellyttää silmää hyvin paljon. Sellainen sängynpäätyidea juolahti mieleeni, että voisi olla aika kiva myös puunvärinen, antiikkinen pääty. Se saisi olla klassinen ja yksinkertainen, kauniilla puunsävyllä varustettuna. Miltäs kuulostaa? Sitten vaan pinterestistä ideoita poimimaan!
Mukavaa tiistai-iltaa!

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Teidän makuuhuone on kyllä niin ihanan valoisa ja vaalea! Toivottavasti pääsis itsekkin, vielä joku päivä uudistamaan omaa. 🙂

    1. Kiitos! Toivotaan että pääset uudistamaan teidän makkaria, onko sinulla jo ideoita valmiina odottelemassa?

    2. No arvaappa vaan… ;D Hyvin simppelit, ja vaaleat pinnat.

  2. Musta-valkoisuus toimii aina, kaunista!!

    1. Kiitos Anu!

  3. Teillä on niin kaunista ja seesteistä! 🙂 Mieli rauhoittuu varmasti kun pääsee kotiin <3

Kommentointi ei ole käytössä.