Sisustus

Pikkuneitien tyyliin

Neule: H&M, Legginssit: H&M

Bambilegginssit: KappAhl, Neulelegginssit: KappAhl

Tähtipaita: H&M

Meidän syksyn väri on selvästi vaaleanpunainen ja hempeä liila. Sitä se tosin on ollut jo viimeiset seitsemän vuotta! Nyt mukaan mahtuu myös luumua ja pehmeitä valkoisen sävyjä. Vanhempi tyttäremme rakastaa liilaa ja väri sopii hänelle erittäin hyvin. Nuorempi vannoo vaaleanpunaisen nimeen ja hempeä roosa onkin aivan ihana sävy mielestäni. Tyttöjen vaatetus on saanut hieman lisäystä näin syksyn aikaan ja vielä olisi tehtävä lisähankintoja ulkovaatteiden osalta. Löysin Lindexistä a i v a n  ihanat valkoiset kevyttoppaliivit molemmille! Harmi, enpä muistanutkaan kuvata niitä. Yritän tehdä joku päivä vähän laajemman postauksen lastenvaatteista, kunhan saan myyntihomman alta pois. Iso kasa on myyty vaatetta ja lisää olisi vielä hinnoiteltava.
Vanhemmalle tyttärelle löydettiin kivoja neuleita, joihin hän on ihastunut tämän syksyn aikana. Muistaakseni Zarassa on ihania neuleita poolokauluksella ja näitä täytyy käydä muutamat ostamassa. Koleat kelit houkuttavatkin jo etsimään neuletta ja paksumpaa vaatetusta. Nuoremmalla neitokaiselle löysin ihanan hempeät legginssit Bambi-kuvioisena KappAhlista. Neulehousut ovat onnen omiaan tällaisilla ilmoilla, sillä ne ovat mukavat päällä ja menevät hyvin myös ulkohousujen alle. Molemmat tytöt tykkäävät yhä enemmän pitkähihaisista paidoista, joissa on jokin kuvio tai juju. H&M:n kohokuvioinen tähtipaita on minun suosikki, vähän vastaavantyylisiä hankin itsellenikin vuosi sitten. Tänään onkin luvassa vaatepäivä, sillä hinnoittelen loput vaatteet ja asusteet myyntiin. Toivotaan, että suurin osa menisi kaupaksi!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Pitkästä aikaa lukemassa ja täällä olikin paljon kaikkea ihanaa! =)
  Kivoja tunnelmakuvia taas 🙂
  Ja jos ulkovaatetta (haalaria, takkia, housuja jne.) on tulossa myyntiin niin ilmaisen kiinnostukseni 🙂

  1. Kiva juttu, että ehdit lueskelemaan. 🙂
   Täytyypä pitää mielessä, kun seuraava satsi jää pieneksi. Viimeisin kuorma meni melkein käsistä ja odottamaan jäi vielä kesävaatteita.

 2. Oi miten ihana kissa paita ja nuo bambi legginsit. <3

  1. Eikö olekin? Pienille on suloista vaatetta vaikka kuinka. <3

 3. Samoja olen ihastellut ja ostanut 🙂

  1. Kiva kuulla, huomasin että koot loppuvat melko äkkiä. Jos jotain mieleistä löytää niin nopeus on valttia. 🙂

 4. Aivan ihania vaatteita 🙂

  1. Näin on. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.