Sisustus

Pikkurinsessan syntymäpäiväjuhlat

Nuorimmaisemme syntymäpäiväjuhlia vietettiin lämpimässä kesäsäässä viikonloppuna. Tyttö oli oikein tomerana suunnitellut juhlansa hyvin pitkälle itse ja sain olla mukana ”avustamassa”. Koristeissa sain vapaat kädet, mutta tarjottavista sekä juhlien ohjelmasta neidillä oli selvät sävelet mielessään. Tätä jämäkkyyttä ja tarmoa on aivan ihana seurata vierestä ja kylläpä neitokainen osasikin viihdyttää vieraitaan hyvin! Kiitokset vielä kaikille vieraille.

En siis tänä vuonna suunnitellut synttäreitä juurikaan, vaan tyttö valitsi itse kukatkin kaupasta. Tietysti siinä omalla silmällä vähän seurasin tyttöä ja neuvoin, mutta innokkaana hän oli kaupassa. Huomasin jälkikäteen, että juhlissa toistui hyvin paljon sellaista, mitä olemme tehneet aikaisempinakin vuosina. Voileipiä on tarjoiltu varmaan jokaisessa juhlissa, samoin jäätelökioski on ollut pakko saada – juttu. Miehen nikkaroima kioski jouduttiin valitettavasti laittamaan pois vuosi sitten muutossa, joten tällä kertaa piti olla luova.

Meillä olikin oikein värikkäät ja vauhdikkaat synttärit! Seuraavat juhlat ovatkin sitten parin kuukauden päästä ja vanhempi tytär suunnitteleekin niitä jo parhaillaan. Nyt kun juhlakiireet ovat ohitse, voikin keskittyä kesään ja lomaan. Suunnitelmat ovat vielä hataralla pohjalla, mutta kotimaassa olisi tarkoitus reissata. Muumimaahan tytöt tahtoisivat, joten jos sen saisi mahdutettua aikatauluun, niin olisi kiva juttu.
Aurinkoista viikkoa!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Onpa ollut kauniit synttärit. <3

  Mulla on keskiviikkona taas iso leikkaus edessä. Palailee kommentoimaan, kun olen toipunut. Halit!

  1. Kiitos Rouva V <3

   Voi tsemppiä sinulle hurjasti! Kuullaan taas pian.

 2. Oi että onkin ollut kauniit kattaukset, koristeet sun muut! <3
  On tainnut tytär tulla äitiinsä ideoinnin suhteen. 😉

  1. Voi kiitos Minttu! <3
   Kyllähän tuo on innokas touhuaja, järjestää meille kaikenlaisia tapahtumia ja esityksiä. 🙂

 3. UU, ihanat juhlat! Ja mikä seremoniamestari teillä onkaan 😉 Meillä nuo lomasuunnitelmat on aina aika hataralla, mutta tie vie ja mökki kulkee perässä! Tiedä vaikka törmätään vielä 😉

  1. Kiitos Minttu! Sehän olisi mukava törmätä 😉 Täytyykin käydä kurkkimassa kirjoititko Lappeenrannan lomapäivästä, itse kun olen sieltä kotoisin.. 😉

 4. Aww, ihanan näköiset juhlat <3

  1. Kiitos S <3

Kommentointi ei ole käytössä.