Sisustus

Pionit lasipullossa


Tilasin keväällä H&M:stä kotiin sisustusjuttuja ja yksi niistä on tämä ihana lasipullo. Kaipasin sellaista maljakkoa, johon saisi oksan tai pari ja ne pysyisivät ryhdikkäänä. Tämä olikin oikein hyvä ostos ja tykkään siitä paljon. Sopii aika hyvin myös nappuloiden kanssa, kun molemmissa on pyöreä ja pehmeä muotoilu.
Samalla muuten karsin olohuonetta ja yksinkertaistin ilmettä. Tytön synttäreiden jälkeen kärsin taas runsauden ahdingosta ja nyt on taas koti askelta askeettisempi. Toiset kauhistelevat valkoisia pintoja, mutta tunnen itse kodin hyvin lämpimäksi ja mukavaksi. Haluan ympärille yksinkertaisuutta, mutta kuitenkin kodikkuutta. Mitä se kenellekin merkitsee, se on henkilökohtaista. Elämä on täynnä valintoja, älä unohda itseäsi niiden keskellä.
Pionit ovat nyt auenneet apposen ammolleen. Harmi, että kukka kestää niin vähän aikaa. Otin seuraavan kolmen oksan nipun aukeamaan ja vielä jäi pensaaseen useampi kukka. Nyt täytyy toivoa, että viimeiset nuput saavat kasvaa rauhassa, eikä sade piiskaa niitä rikki. Kuurot tulevat niin äkkiä, ettei ehdi edes ulos kun sade runnoo pihaa. Kaikesta huolimatta on mukavaa, että ulkona vihertää ja illat ovat valoisia. 
Mukavaa päivää!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Aivan ihanat pionit!! Tosi kauniit! Mä en ole vielä löytänyt kauniita ( ja halpoja ) yksilöitä!

    1. Kiitos S <3 pikkuhiljaa näitä alkaa olla kaupoissa – toivottavasti löydät näitä, ovat niin kauniita.

  2. Onpas upea yhdistelmä tuo valkoinen, kulta ja pinkki. Ihanat kuvat!

    1. Kiitos Suvi!

Kommentointi ei ole käytössä.