Sisustus

Rahi lastenhuoneessa

Rahi siirrettiin jo jokin aika sitten lastenhuoneeseen ja arvatkaa, mitkä olivat 5-vuotiaan ensimmäiset sanat? Kato äiti, nyt meillä on oma sohva täällä! Voi sitä riemua. Rahi on ollut tosi kätevä myös täällä lastenhuoneessa, nimittäin olen saanut sinne talteen ylimääräiset tekstiilit ja peitteet, pari kehystäkin tuonne mahtuu.

Ja niin ehti vaihtua turkoosin värinen pilkkurasiakin kappiin…Tein tuohon 4 vuotta sitten isyyspakkauksen, ja sen koommin onkin rasia ollut varastossa säilytyskäytössä. 
Pelejä olisi tarkoitus kohta päivittää – muutama isompien peli löytyykin ja niillä pelataan ahkerasti. Tuntuu olevan hankala löytää kestäviä lautapelejä, sillä moni sisältää paljon pieniä ja häviäviä osia. Afrikantähti, Kimble, Lasten monipoli ja Muuttuva labyrintti on kestäneet tosi hyvin. Choco, Eläinpyramidi ja puinen muistipeli ovat jäämässä jo hivenen taka-alalle, palapelit on myös aika koluttu lävitse. 
Minkälaisia pelejä teillä pelataan?

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Aivan ihana lastenhuone:)! Ja rahi sopii sinne täydellisesti! Lapset on niin ihania, kun ilostuvat niin pienistä asioista♥

  1. Kiitos Viivi. Mä tykkään kanssa. Vaikka tila voisi olla vähän isompi, niin tuossa rahin päällä on kiva istuskella ja laskostaa siihen myös vaatteet seuraavaa aamua varten. Lapset ihastuttaa kyllä niin paljon, kun ihan ne pienimmätkin jutut tuo ison hymyn kasvoille. <3

 2. Kaikkea kaunista, ah… Niin hieno huone! Meillä pelaillaan kans kovasti, jouluna saatiin Ensimmäinen tietopelini -peli ja se on ollut kovasti lasten mieleen. Afrikan tähti tosin on edelleen se kaikkei suosituin peli.

  1. Kiitos Laura <3 Kuulostaapa kivalta peliltä! Mietin, että joku arvuuttelupeli voisi myös olla jännä. Afrikan tähti on kyllä suosittu meilläkin, siitä tykkää koko perhe.

 3. Voi kuinka kaunis lastenhuone, aivan ihana!

  http://countryliving11.blogspot.fi/

  1. Kiitos Mirka 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.