Sisustus

RAITAPUSSUKAT

Syksy jos mikä on sellaista aikaa, että sisustusrintamalla käy jonkinlainen tuuli tai puhallus. Alkuvuosi on myös samankaltainen sesonki, jos tiedät mitä tarkoitan. Kotiin tulee katseltua kaikenlaista pientä, mitä on tullut kesän mittaan rustailtua siihen pieneen vihkoseen eli nykyisin nimeltään iphone. Kirjoitan ihan oikeasti listaa kotiin tarvittavista jutuista, nimittäin sitten on helpompi pitäytyä järkevässä tahdissa hankintojen suhteen. Nykyään ostan harvoin ja kerralla useamman – pitkään harkitun jutun. Näin kävi myös näiden mustavalkoisten raitakorien kanssa. Melko pitkään (pari vuotta) etsin vastaavanlaisia, mutta löysin vain värikkäitä.
Ei mikään kovin ihmeellinen löytö, mutta just sopivat esimerkiksi lastenhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen pienelle tavaralle. Ajattelin laittaa näihin tyttöjen hatut ja hanskat, mutta toistaiseksi eteisen kaappi on toiminut vallan hyvin ilman erillisiä koreja. Tytöillä on omat laatikot kaapissa, joten tavarat pysyvät omilla paikoillaan. Suunnitelmissa on hankkia toinen kaappi kylkeen ja tuplata tila. Sitten voisi harkita myös näitä pikkukoreja vaikka huiveille.
Ja jos joku miettii, mistä on hankittu niin ihan markettikamaa ovat. Valikoimat varmaan vaihtelevat myymälöittäin, mutta isosta ruokakaupasta löysin ja muutamia kappaleita jäi hyllyyn. Yleensä en shoppaile marketista muuta kuin ruokaa ja siivoustarvikkeita, mutta kannattaa olla tarkkana. Ikinä ei tiedä, mitä vastaan tulee. Joskus voi tehdä yllättäviä löytöjä sieltä, mistä ei heti arvaisi!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Ihanat on korit 🙂 Korit ovat lähes aina toimiva ratkaisu 😉 On sulla niin kaunis koti <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  2. Pikkukoreja tarvitaan aina ja joka paikassa, hauskan yksinkertaiset ja kätevän kokoiset nämä! 🙂 Meillä tarvittaisiin jotain vastaavaa pyykinkuljetukseen yläkerrasta alakertaan, sillä tällä hetkellä käytössäoleva pussukka ei oikein toimi… 🙂

  3. Kivat korit, sopisivat hyvin uuden kodin kylpyhuoneeseen, kun pyykkikorikin on raidallinen. 😉

Kommentointi ei ole käytössä.