Sisustus

Rapukestit

Hellou ja aurinkoista maanantaita! Viikonloppu vierähti ja uusi viikko alkoi kivoissa tunnelmissa. Herkuteltiin nimittäin viikonloppuna ravuilla pienimuotoisen juhlan muodossa. Innokkaina päätettiin kokeilla jotain uutta ja mikäpä olisi ollut osuvampaa kuin sesongin ruoka. En ole aikaisemmin syönyt rapuja, joten oli hauska kokeilla alkavaan syksyyn jotain erilaista, mistä voisi muodostua meille perinne. Mies oli ottanut selkoa vähän enemmän ja suunnitellut makoisaa menua, missä tarvitsi apuani. Päätettiin lopulta yksinkertaistaa ateriaa ja laitettiin rapujen lisäksi vain paahtoleipää ja salaattia. Lapsille toki oli perinteinen lämmin ruoka. Tulin itsekin täyteen ja muuta ei olisikaan tarvinnutkaan. Kuoripa vanhempi tyttäremme itse yhden ravun ja maisteli innokkaana. Nuoremmalle riitti hiukan kaempaa rapujen tuijottelu. Hauskaakin meillä oli! Sain tytöiltä apua pöydän kattamiseen ja aterialla vierähtikin useampi tunti. Nyt sitä jaksaa taas ja mukava suunnitella seuraavia kekkereitä. Ne taitaakin olla tytön 7-vuotissyntymäpäiväjuhlat, jotka osuvat kahdelle päivälle.
Iloista viikon alkua!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. OIH! Kuulostaa hyvältä! Mä olen kerran ollut rapujuhlissa ja kivaa oli 🙂

  1. Kiitos S, sehän mukava kuulla. Tämä oli itsellekin eka ja oikein kiva kokemus. 🙂

 2. Keitittekö itse ravut?
  Mukavaa viikkoa! Ensi viikolla on jo syyskuu. 🙂

  1. Ei keitetty itse, ajateltiin kokeilla helpommalla tavalla eli ostettiin valmiitravut.
   Kiitos samoin sinne, kiva kun syksy tulee. 🙂

 3. En ole koskaan tehnyt rapuja enkä aikusiällä syönytkään, mutta haaveilen kovin pitäväni rapujuhlat ystäville! Teitkö elävistä vai pakasteista? Hyvältä näyttää!

  1. Sehän kuulostaa kivalta, suosittelen lämpimästi! Me ostettiin valmiit ravut, sillä kummallakaan ei ole mitään kokemusta rapujen laitosta. Haluttiin myös päästä helpolla ja ainakin omaan makuun ravut olivat makoisat.

 4. Rapujuhlat on aina niin mukava tapa päättää kesä. Rennot juhlat 🙂

  1. Osuvasti sanottu, varmaan juhlitaan jatkossakin loppukesää ravuilla. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.