Sisustus

Remontin keskellä

Uuden kodin remontoiminen etenee erittäin hitaasti, sillä talosta on paljastunut yllättäviä seikkoja enkä tiedä, että mihin tässä ollaan oikein menossa. Kovin laajalti ei siis ole vielä kokonaiskuvaa tarjota, sillä olemme hiukan hidastaneet tarkoituksella valmistumista. Muutamia pakollisia juttuja on kuitenkin pitänyt hankkia, nimittäin uudet patterit koko taloon! Vanhat patterit vetelivät viimeisiään ja ajateltiin, että laitetaan kerralla koko talonpuolisko kuntoon siltä osin. Tiivisteitä ollaan myös laitettu ahkerasti oviin ja ikkunoihin, tulee heti siistimpi ilme oviaukkoon. Meillä on sähkölämmitteinen talo, joten tilattiin meille öljytäytteiset patterit. Toimitus oli nettikaupassa nopea, sillä tulivat muutamassa päivässä suoraan kotiin ja muutama jälkitoimituksena noin viikossa. Helpotti aika paljon, kun niitä ei tarvinnut lähteä hakemaan. On nimittäin aika paljon saatu kantaa tavaraa ja rakennustarviketta hartiavoimin talolle.

Blogger temputtelee nyt siihen malliin, etten pysty muokkamaan asetuksia tai tätä tekstiä ollenkaan.
Kuvat päivittyivät tänne myös harmaantuneina, mistähän lie johtuu? Osaisikohan kukaan neuvoa?

Ihania sisustusjuttuja on tullut ostettua pitkin kesää ja syksyä ja täytynee kaivella nekin pian esiin, kun tähän asuntoon taidetaan toistaiseksi jäädä. Syksy on tosiaan kirpakkana täällä ja tuikut ovat tunnelmoimassa iltoja. Työpäivät tuntuvat venyvän ja illat tuntuvat nykyään hirmusen lyhyiltä. Sentään viikot menevät nopeasti ja kohta on jo viikonloppu. Ihanaa. Palaillaan pian taas!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Sähkölämmitteinen talo, joten tilasitte öljytäytteiset patterit. Onko sellaisiakin jo keksitty, kerro ihmeessä lisää 🙂

    1. Keskustelin mieheni kanssa lisää aiheesta, kun ihmettelin itsekin aluksi samaa. Rautakaupassa suositeltiin kuitenkin nimenomaan öljytäytteisiä pattereita kun talossa asutaan ympärivuotisesti eikä kyseessä ole esim. vapaa-ajan asunto.

      Yksivaihto ehto on esimerkiksi kotimainen warmos: http://warmos.net/portfolio-item/warmos-400-sarja/

    2. Kiitti, miepä tsekkaan 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.