Sisustus

Remonttikeittiö

Keittiöremontti etenee taas hippusen verran, kun meille asennetaan huomenna puoleen taloon uudet ikkunat. Talon yhdeltä sivulta jää siis ikkunat uusimatta. Mies maalasi eilen keittiön seiniin pohjamaalin ja tänään pitäisi viimeistellä ikkunaseinä. Huomenna on siis ihan erinäköinen keittiö!
Keittiö näyttää taas asteen verran valmiimmalta ja tuli todella hyvä mieli. Tämä innostaa lähteä katsomaan välitilaan laattoja tulevana viikonloppuna. Mikäli kukaan muu ei sairastu. Niinhän siinä kävi, että minulle tuli vatsatauti ja Muru pikkuinen on kuumeessa ja flunssassa. Eskarilainen jäi tänään kotiin, sillä en olisi millään jaksanut lähteä ajamaan naapurilääniin kahta kertaa. Ihan innoissan tuo tänne jäi ja kävi jopa leikkimässä omalla pihalla. Sitten piirrettiin ja ihmeteltiin keskeneräistä keittiötä. Piakkoin päästään jatkamaan remonttia ja viimeistelemään seiniä. Saarekekin olisi hyvä saada, niin helpottuisi ruuan valmistus. Keittiön varusteluun kuuluu tällä hetkellä yhden levyn induktioliesi, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi + pakastin, roskiskaappi ja käsitiskeille laitettu paikka. Leivänpaahdin, blenderi ja muut laitteet toki toimivat tarvittaessa. Hidastahan tuo ruuanteko tällä hetkellä on, mutta induktiolevy auttaa todella paljon ja toistaiseksi ollaan pärjätty simppeleillä ohjeilla.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

 1. Saareke on kyllä ihan must have! Meillä mies teki saarekkeen meille ja se on joka päivä käytössä.

  Laitan sulle viimeistään vkl sähköpostia. 🙂

  Pikaista paranemista!! <3

  1. Näinhän se on. Meillä on muuten niin vähän laskutilaa, että sen takia saareke tuntuu välttämättömältä. Katsotaan nyt minkälaiseen päätökseen päästään. 🙂

   Kiva juttu, jään odottelemaan. 🙂
   Kiitos! <3

Kommentointi ei ole käytössä.