Sisustus

Rodos

Rodoksen kauniit ja kuumat hiekkarannat hellivät meitä tänä kesänä, kun lomakohteeksi valikoitui taas saari Kreikka. Tällä kertaa en saanut lomasta aivan niin paljoa irti, jos puhutaan rentoutumisesta ja lekottelusta. Tuuliset päivät pitivät huolta, että sai olla varuillaan tai tavarat lentivät karkuun. Toisaalta ajanvietettä löytyi muualtakin, kun vuokrattiin auto ja kierrettiin saarta päivän ajan. Eksyimme viimeisen puolen tunnin aikana, kun puhelimesta loppui virta – löysimme kuitenkin perille tutuille teille viime hetkellä. Saatiin siis vähän jännitystä aikaan, vaikka ensikertalaisten ajelu menikin muuten hyvin.
Vanha kaupunki on kaunis paikka, jossa vilskettä ja vilinää riittää. Ihastuin vanhoihin rakennuksiin, kauniisiin istutuksiin ja rentoon torimaiseen tunnelmaan. Sain maistella toinen toistaan herkullisempia kala-aterioita, joita kieltämättä ikävöin jo toisena päivänä kotona. Meri-ilma, raikkaus ja tunnelma – lapset kirmailivat ja nauroivat. Voisiko paremmin olla?

 Rakastuin jälleen kerran rantaan ja taltioin monta hetkeä. Mies vei minut snorklaamaan rantaan ja nyt ymmärrän, miksi se on niin suosittua. Näimme monenlaisia kaloja, jopa muutaman monninkin! Eräs kala näytti aivan rantahiekalta, se oli naamioinut itsensä taitavasti sillä en aluksi tahtonut huomata sitä. Mies sukelsi minulle muutaman simpukankin, itse en tohtinut mennä pintaa syvemmälle. Kaiken kaikkiaan ihana ja rentouttava paikka, rakastuin ja tahtoisin palata. Loman tuliaisina entistäkin hurjempi matkakuume. Onneksi juuri alkanut remontti vie ajatuksia muualle, sillä tulevan viikon aikana täytyy tehdä hurjasti päätöksiä ja tilata mm. keittiön kalusteet ja -koneet. Lopputulos on niin selkeästi silmissä, mutta miten siihen päästään?

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Oli varmasti ihana reissu. <3
  Nyt sinulla on lämpimät muistot talven paukkupakkasiin tallessa. 🙂

  1. Kyllä, lämmin ja mukava. <3 Ja jäi ihan hirveä matkakuume. 😀
   Hih, hauskasti sanottu. Onneksi tuli muistojen lisäksi paljon kuvia mihin palata.

 2. Nämä kuvat saavat kyllä minut vakuuttuneeksi siitä, että tuonne on päästävä vielä joskus ♥

  1. Ihanasti sanottu. <3 Laitan vielä lisä kuvia, otoksia tuli parin muistikortin verran. 🙂

  1. Kiitos JohannaL. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.