Sisustus

Ruokailutilan tunnelmaa & suunnitelmia

Ruokailutila etsii itselleen edelleen sitä ”the lookkia” eli sen suhteen ei olla edistytty yhtään. Valaisimia olen katsellut pilvin pimein ja mikään ei ole vielä sävähdyttänyt. On ollut mielessä kattokruunua, modernia, tehdastyyliä ja perinteistäkin linjaa. Sopivaa valaisinta ei vaan tunnu löytyvän. Tosin tällä ei nyt ole hirveän kiirekään, sillä sähköjä ei ole vielä vedetty (paikkakin on määrittelemättä tarkasti).
Alunperin meillä oli suunnitelmissa hankkia pyöreä pöytä – tila kun on aika rajallinen ja pieni. Nykyinen pöytä (itse tehty) on aika massiivinen, joten tilaan ei saa mahtumaan mitään muuta kun pöytä täyttää paikan kokonaan. Ajatuksena oli, että pyöreä pöytä riittäisi meille hyvin tähän kotiin ja tilaa jäisi vielä kasville tai pienelle hyllykölle. 
Haluaisin niin kovin saada tähän jotain ”raameja” eli selkeyttää ruokailutilan ja olohuoneen rajaa jotenkin. Tällä hetkellähän ne tuntuvat ”sulautuvan” yhteen.
Pyöreän pöydän hankinta tyssäsi viime keväänä siihen, että pienin halkaisija oli 90cm, mikä on meistä liikaa tilaan. 80-85cm olisi sopivampi.
Nyt ruokailutilaan tunnelmaa tuo vain Pentikin Loiste -puu.
Mitäs tykkäätte?

Saatat myös pitää...

12 kommentti

 1. Kurjaa, että oikeaa valaisinta ei ole löytynyt! Tuo Loiste näyttää kyllä tunnelmalliselta pöydällä! 🙂

  Toivonmukaan pyöreä pöytä löytyy sopivan kokoisena! Kyllähän sellaisenkin voisi varmaan itse koota? Muistelen, että olen jostain sisustuslehdestä pongannut itse tehdyn pyöreän pöydän. 🙂

  1. Pyöreän pöydän voisi kyllä varmasti itsekin tehdä! Jotenkin olen alkanut miettimään, että jos ei korkeakiiltoisena löydy, niin lasinen pöytä houkuttaisi aika kovin. Koska nämä tuolit on valkoiset ja jalat metallia, niin musta pöytä voisi toimia myös aika hyvin.

   Ihan ensisijainen vaihtoehto olisi vanhoista lankuista…no, onneksi voi aina haaveilla. 🙂 Jotain tälle vanhalle pöydälle täytyy kuitenkin tehdä, kun jalat on liian korkeat.

 2. Teillä on niin ihanan valoisaa 🙂 Ihanan näköistä. Kyllä se oikea lamppu löytyy vielä, älä huoli. Eikös se niin mene että kun jotain etsii niin ei löydy mutta kun ei varsin etsi niin löytyy 🙂 Mukavaa torstai iltaa! 🙂

  1. Kiitos 🙂 No kuulostaa kyllä sananparsi tutulta 😉 Usein kun jotai haluaa ja etsii kovasti, niin ei vaan löydy. Tosiaarteet sitten vain niin sanotusti "tupsahtavat" eteen, kun sitä vähiten odottaa.

   Kiitos ja mukavaa viikonloppua myös sinulle <3

 3. SE lamppu tulee vastaan yllättäen, odottele ja kypsyttele rauhassa 🙂 Minä odotan ja kypsyttelen ajatusta keittiön verhoista..
  Iloista viikonlopun alkua! (kyllä torstai-iltana jo voi niin sanoa..)

  1. Kiitos <3
   Kyllä torstai lasketaan viikonlopun aluksi 🙂

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle! <3

 4. Tykkään!! Silmä lepää taas näissä kuvissa! Nuo tuolitkin ovat todella kivat tuossa kokonaisuudessa!

  1. Kiitos Jenna <3

 5. Anonyymi says:

  Sun kannattaa taivutella nuo loiste-kynttelikön oksat paljon leveämmälle, niin saat siitä tosi näyttävän! Nimim. suurimman Loisteen omistaja 🙂

  1. Kiitos vinkistä! Täytyy kokeilla tuota, jos siitä saisikin vielä upeamman. 🙂

 6. Anonyymi says:

  Hei Mia!

  Ihana tuo Loiste.. Osaisitko kertoa, onko se minkä korkuinen (niitä kun on 3 koossa)?

  Kiitos paljon ja mukavaa joulua! 🙂

  1. Hei,

   Loistepuumme taitaa olla pienintä kokoa. Sen korkeus on 60cm ja se sopii minusta hyvin ruokapöydälle, mutta myös lattialle oikein sijoitettuna.

   Kiitos kommentistasi ja mukavaa joulun odotusta sinulle! ♥

Kommentointi ei ole käytössä.