Sisustus

SÄILYTYSTILAA ETEISEEN

adf.track(546989, ’TESTI-POSTAUS2_Vaniljahome’);

Minimalistinen, vaalea eteinen. Se on ihana unelma. Sääli vaan, ettei kaikki haaveet ole toteuttavissa niin helposti. Periaatteessa toteuttamiskelpoinen idea, mutta vaatii enemmän viitseliäisyyttä, aikaa ja rautaisia hermoja. Näiden asioiden opetteluun meni hetkisen aikaa – minulta. Tiedättekö, se olisi aivan ihana ajatus, että takkeja, kenkiä, hanskoja, hattuja ynnä muuta löytyisi vain yksi per lapsi. Tai aikuinen. Tosielämässä se ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen juttu. Täytyisi nimittäin olla äidillä (ja miksei isälläkin) jumalattoman joustava aikataulu ja mahdottoman pitkät hermot, jotta kaiken pystyisi pitämään kontrollissa. Että jokainen tavara olisi ihan aina siellä, missä pitää. Että olisi pystynyt jollain ihmeellä kasvattamaan lapset, joilla on aina kaikki tallessa. Sen sijaan kannattaa joskus miettiä, haluaako noudattaa jokaista periaatettaan pilkulleen, vai olla ehkäpä hitusen onnellisempi? Minulle valkeni tämä juttu, kun päätin roijata Ikean klassikko Malm – lipaston eteiseen. Tämä kyseinen muutaman kympin juttu on nimittäin ollut todella monikäyttöinen ja taas se nähtiin. Lipasto sopii prikulleen eteiseen. Tyyliltään ja kooltaan. Lisäksi Lapset saivat lisää laatikkotilaa ja äiti laskutilaa laukulleen. Tässähän voittivat kaikki tällä kertaa!
Tähän nimittäin piti tulla toinen korkea kaappi, mutten ole enää ollenkaan varma siitä. Näyttää aika kivalta ja pidän tuosta tasosta aika paljon. Yleensä ottaen tasoissa tuppaa olemaan se ikävä puoli, että niihin kerääntyy tavaraa. Toisaalta on kuitenkin hyvä olla jotain, mihin laskea avaimet hetkeksi tai vaikkapa päivän posti. 
Mitä tavaran määrään tulee, niin lasten ulkovaatteissa ei voi tehdä oikein ylilyöntejä. Tyttären ensimmäisen koulusyksyn aikana nimittäin ”katosi” koulupäivän aikana yhteensä seitsemän paria hanskoja. Samankaltaista ilmiötä pelkään ensi vuodellekin, kun nuorempi tyttö lähtee koulutielle. Juuri sen takia olenkin varautunut hyvin ja lapsille on hankittu reilusti vaatetta moneen tarpeeseen. Alunperin tuo kaappi oli sopiva ja siellä on vielä tyhjääkin! Varavaatteita silmällä pitäen kannattaa kuitenkin olla tilaa, mihin laittaa heijastin liivejä, villavaatteita, huiveja ja kaikenlaista muuta. Tilaa on sen verran, että näihin mahtuvat myös välikausivaatteet.
Nyt olisi sitten aika käydä keittelemään piparitaikinaa. 
Huomenna olisi tarkoitus pitää hiukan korttitalkoita ja siinä samalla paistella pipareita.
Lupasin, että joulukortit lähetetään tänä vuonna. Minulla on nyt palkattu pieni apurikin muistuttamaan. Ja kyllä, hän on oikein onnessaan tärkeästä tehtävästä.

Saatat myös pitää...