Kaupallinen Lifestyle Sisustus

Sisustusohjelma Kotoisa

Maikkarilla alkaa Helmikuun lopussa uusi sisustusohjelma Kotoisa. Pääsimme mukaan ennakkonäytökseen katsomaan, mistä on kyse. Eri kanavilla ja ohjelman tarjoajilla näytetään monitahoisia sisustus-, remontti-, esittely- ja lifestyleohjelmia, joissa pääroolissa on tavalla tai toisella koti. Tykkään itse katsoa ”kodin muutos” – ohjelmia, liittyivätpä ne sisustamiseen, remontoimiseen tai siivoamiseen. Kotoisa on uusi sisustusohjelma, jossa nimenomaan toteutetaan upeita muutoksia remontin ja päivitetyn sisustuksen avulla.

Bloggaajaillassa oli huomioitu meitä ihanilla herkuilla, juomilla ja rennolla ilmapiirillä. Oli myös mukava tavata järjestäjät ja keskustella lyhyesti. Kiitos pihasuunnittelija Minnan, nyt tiedän paljon paremmin yrttien hoidosta. Meidän piha on nimittäin kevään isoin kohde, sillä tahdon saada tänä vuonna sitä laitettua parempaan kuntoon. Viime vuonna hankittu istutuslaatikko pääsi hieman rehottamaan ja jotain pientä kivaa olisi tulossa pihalle muutenkin.

Tietysti innostuin katsastamaan myös hieman sisustustarjontaa ja ehdin haaveilla monenlaisesta jutusta. Jotenkin tuo verhoasia on nyt sellainen juttu kotona, mikä ei tunnut ratkeavan mihinkään suuntaan. Valkoiset verhot ovat olleet talvella hyvät, sillä se vähäinen valo mitä saamme hetken aikaa nähdä, on jotenkin paremmin esillä nyt. Kesää kohden ajattelin vaihtaa taas harmaat verhot, mutta ne ovat kieltämättä melko raskaat. Näissä sävyissä on valinnan varaa, sillä ainakin tuo keskimmäinen menisi kermanvärisen maton kanssa hyvin.

I can’t help myself, mutta tahtoisin nuo timanttinupit meidän olohuoneen verhotankoon!

Kotoisa remontointi- ja sisustusohjelma alkaa siis torstaina 22.2. klo 20 maikkarilla.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään näyttävä ja upea muutos mökiltä!

 

Saatat myös pitää...