Sisustus

Sitruunapuu

Hellou! Jonkinlainen flunssa on piinannut minua viikon. Aina kun kuvittelen, että helpottaa niin kuume nousee ja olo pahenee hetkessä. Mitä ilmeisemmin täytyisi nyt rauhoittua kokonaan ja jättää kotityöt viikonlopulle. Tässä lepäillessä ei ole ehtinyt (tai jaksanut) ihmeitä tehdä, niin on eteinenkin jäänyt kokonaan esittelemättä. Meillä on nyt siis eteisen pinnat tehty, muutama listanpätkä puuttuu vielä ja edelleen se uusi patteri. Eiköhän sieltä pian saa kuvia otettua, nyt kun tavaraa on raivattu ja lähtee pian myyntiin. Miten nelihenkisellä perheellä voikin olla näin paljon kenkiä?

Mies on ollut hurjan ahkera ja laittanut valaisimia uusille paikoille! Saatiin toiveestani pallovalotkin paikoilleen – kyllä tämä tuntuu jo niin syksyltä! Voin jo haistaa syksyn lehdet ja lähestyvän juhlakauden nenässäni! Ihan ensin vietetään ekaluokkalaisen 7-vuotissynttärit ja niihin on enää kuukausi aikaa. Kohtahan tässä tulee kiire!

Sitruunapuu on tehnyt kivasti lehtiä loppukesän aikana ja näyttää nyt oikein terhakalta. Keittiöön tuli kummasti eloa ja näköä, kun nappasin puun sisälle. Pihalla tulee vietettyä todella vähän aikaa, niin ajattelin ottaa puun aurinkoiseen keittiöön. Tänne tulee hyvin auringonvaloa ja puu viihtyi hyvin keväälläkin tässä. Myyjän suosituksena olisi antaa puun talvehtia hämärässä, joten voi olla että jotain muuta täytyy hankkia talveksi. Huonekuusi kummittelee jo kovasti mielessä, ehkäpä olisi seuraavaksi sen vuoro? Olohuone kaipaa jo kovasti jotain vihreää.

 

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Yksinkertaista ja kaunista. <3

  1. Kiitos Minttu. <3

 2. Niin valoisaa ja kaunista! Täälläkin tekisi mieli jotain viherkasvia olohuoneeseen. 🙂

  1. Kiitos Suffeliini. 🙂

 3. Me mennään sun kanssa ihan samoilla sykleillä! Syksy mielessä ja synttärit, meilläkin 7v. bileet reilun kuukauden päästä 😉 Viimeksi tänään niistä juteltiin! Mulla on muutes huonekuusi kestänyt jo parisen vuotta, aika helppo viherkasvi siis! Paranemisia!

  1. Kiitos Minttu! Teillähän on sitten hyvin samanikäinen tyttö, ihanaa. Meilläkin on juteltu hurjasti synttäreistä ja tyttö on niitä suunnitellut itsekseen. Yhdessä täytyisi nyt käydä jo jotain konkreettista tekemään, tai muuten tulee kiire. 😀 Onko sulla antaa jotain vinkkiä kuusen selviytymiseen kesästä? Meillä nuupahtaa aina kesän korvalla. Näin jo parina vuotena peräkkäin..

 4. Voi että! Sielläkin joku pöpö jyllää! Ei kiva :(.

  1. No ei, toivotaan että tervehdytään. Paranemista sinnekin! <3

 5. Pikaista paranemista 🙂 Ihana tuo sitruunapuu ja kaunis näkymä keittiöönne 🙂

  1. Kiitos happystarhome! 🙂 Tuo puu on kyllä kiva, toivottavasti säilyy talvesat hengissä. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.