Sodastream testissä ja arvonta


Kaupallinen, Kulutus, Lifestyle, Yhteistyö / torstai, joulukuu 20th, 2018

Kaupallinen yhteistyö yrityksen Sodastream Suomi kanssa

Bloggaaja on saanut kuviin *:llä merkityt tuotteet

yhteistyön kautta näkyvyyden lisäämiseksi 

Monessa perheessä pullovedet kuuluvat jo arkipäivään ja niiden kulutus jakaa mielipiteitä. Itse suosin lähde- sekä hiiihapotettua vettä ja niitä juodaan meidän perheessä melko paljon. Näin joulusesongin alla, kulutuksen kasvaessa alkaa miettiä myös omaa kulutuskäyttäytymistä puolesta ja vastaan. Osaltaan asioiden pohdiskeluun vaikuttavat myös poliittiset kannanotot ja päätökset, joita on mediassa käsitelty – eikä suotta. Nyt aletaan viimein päästä asiaan, josta on puhuttu hiljaisella volyymillä kymmeniä vuosia. Olen hyvin kiinnostunut ilmastopoliitikasta ja mielenkiinnolla seuraan, miten asiat kehittyvät.

Kaupallinen yhteistyö: *Sodastream – laite ja siihen kuuluva pullo saatu yritykseltä Sodastream Suomi (Sodastream International Ltd.)

Ympäristöasioiden pohtiminen on nykypäivänä tärkeää ja niihin voi jokainen vaikuttaa. Ennen kahvipöytäkeskusteluissa puhuttiin kiivaasti, että yksilötasolla ei voi saada mitään vaikutusta aikaan, mutta nykyään asiaan suhtaudutaan hieman suopeammin. Olen sitä mieltä, että jokainen voi muuttaa asioita ja näyttää esimerkkiä muille. Olen halunnut omalta osaltani opettaa lapsillemme jo pienestä pitäen, että ympäristö jossa elämme ei ole itsestään selvyys. On paljon huomioin arvoisia asioita, mitä voi itse tehdä. Vegaanisuuden myötä olen kiinnostunut ympäristöasioista uudella tasolla. Miten paljon pieniin asioihin kuluu luontoa ja energiaa? Käsitin vasta hiljattain, miten paljon ekologisempaa on olla syömättä lihaa. Vegaani ei syö ollenkaan eläinkunnan tuotteita, joten paljon jää prosessoitua ruokaa ja elintarvikkeita minun puolestani kauppaan.

Kierrätys on tärkeää, sillä nyky-yhteiskunnassa syntyy jätettä, vaikka miten yrittäisi elää säästäen luontoa. Pakkausmateriaalit ja biojäte ovat helposti kierrätettävissä ja palautuspisteitä löytyy usean kaupan yhteydessä ainakin pääkaupunkiseudulla. Kierrättämällä pääsee pitkälle, mutta sen lisäksi voi myös ennakoida ja yrittää pohtia, miten pakkausjätettä syntyisi vähemmän. Jo pelkästään muovijätettä syntyy valtavat määrät ja niistä on kirjoitettu laajasti ympäri maailmaa.

Meillä juodaan paljon pullovettä, sillä en juo hanavettä ollenkaan. Olen jo vuosia sitten siirtynyt pulloveteen, sillä koin sillä terveydellisiä hyötyjä refluksiadiagnoosin jälkeen. Kyllähän minua on pidetty hulluna, mutta vertaistukiryhmässä on paljon muitakin, jotka suosii vain pullo- tai lähdevettä. Aivan eriasia, jos menemme pohjoiseen, jossa tulee raikas ja paremman makuinen vesi hanasta. Lähdeveden lisäksi juomme jonkin verran myös hiilihapotettua pullovettä ja tunnen joskus pienen pistoksen sydämessäni, kun ajattelen sitä muovin ja energian määrää mikä siinä jyllää. Sain blogiyhteistyön kautta Sodastreamilta oman hiilihapotuslaitteen ja tilaisuuden päästä vaikuttamaan omaan hiilijalanjälkeen. Laskin, että meillä kuluu vuosittain vähintään 350 1,5 litran muovipulloa. Se on melkoinen määrä, eikö vain?

Kaupallinen yhteistyö: Sodastream – laite ja pullo saatu yritykseltä Sodastream Suomi (SodaStream International Ltd.)

Sodastream on sulavalinjainen ja kompaktin kokoinen. Pohdin aluksi, että mahtaisikohan meille edes löytyä paikkaa? Sitten huomasin, ettei siinä ole ollenkaan virtajohtoa, vaan sen sijoittamisessa ei tarvitse ottaa huomioon pistorasiaa. Käyttö on itseasiassa yhtä sujuvaa, kuin muotoilu. Pullo täytetään vedellä merkkiin asti, vedetään tuo kirkas laitteessa oleva läppä ja asetetaan paikoilleen (tuo letkuosa tulee pullon sisään). Muutama painallus ja pullovesi on valmis!

Laitteen käytettävyys on helppoa, sillä osat liikkuvat helposti. Painamiseen tarvitsee tietysti vähän voimaa, mutta muuten pullon asettaminen paikoilleen on helppoa. Kuplavesi valmistuu nopeasti ja tiesitkö, että kaupassa myydään lukuisia eri makuvaihtoehtoja, joilla voi maustaa valmista hapotettua vettä? Minulle tämä tuli hieman yllätyksenä ja ilahduin kovin, kun pääsin testaamaan uusia makuvaihtoehtoja.

Kaupallinen yhteistyö: *Sodastream laite ja *Sodastream hedelmäiset makuvedet saatu yhteistyössä
Kaupallinen yhteistyö: *Sodastream – laite ja *makuvedet saatu yhteistyön kautta

 

Arvonta 

Arvon yhteistyössä SodaStream Suomen kanssa yhden Sodastream Spirit – hiilihapotuslaitteen sekä yhden vapaavalintaisen Fruit Drops makuveden näistä postauksen kuvissa esiintyneistä kuudesta vaihtoehdosta.

Voittaja saa valita itselleen mustan tai valkoisen Spirit laitteen ja yhden Fruit Drops maun seuraavista: Peach, Lemon & Strawberry, Rasberry, Grapefruit, Lemon & Lime tai Orange.

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, ilmoittamalla samalla haluaisitko mustan vai valkoisen laitteen sekä minkä makuvaihtoehdon tahtoisit saada?

Arvonta alkaa heti ja päättyy 27.12.2018. Julkistan arvonnan voittajan seuraavana päivänä. Onnea arvontaan!

 

56 Replies to “Sodastream testissä ja arvonta”

  1. Juon paljon kivennäisvesiä, tuo olisi kiva kotona, kun kaupatkin on niin kaukana ja tietysti muovin käytön kannalta. Haluaisin valkoisen laitteen ja mauksi peach.

  2. Pitäisi yrittää siirtyä colasta terveellisimpiin vaihtoehtoihin ja tämä varmaan auttaisi asiaa. Tulee ainakin iso 1 1/2 L melkein juotua päivässä. Joten valitsen valkoisen ja strawberryn.

  3. Valkoinen sopisi omaan kotiin paremmin! 🙂 Lemon & lime ois hauska yhdistelmä. Samaa muovinkulutusta täällä olen kauhistellut, siksi olisikin kiva voittaa tämmöinen! 🙂

  4. Sodastream on ihan huippu! Valkoinen sopisi keittiööni hienosti ja vedenjuonti lisääntyisi 🙂 vadelma on suosikkimakuni.

  5. Musta tietenkin, lemon/lime olisi kiva maistaa kun lime on suosikki makuni limssoissa.

    Oikein mukavaa sekä rauhallista ja onnellista uuttavuotta!

Comments are closed.