Sisustus

SOHVAN PAIKKA

Kokeiltiin tovi sitten, miltä olohuone näyttää ja tuntuu kun sohvan paikkaa siirtää. Tytöt innostuivat heti ja jätettiin järjestys ainakin vähäksi aikaa tällaiseksi. Tila tuntuu luonnollisesti erilaiselta, kun massiivinen sohva ei ole poikittain. Tosin kaikki kalusteet kiertävät nyt seiniä ja se tuntuu vähän hassulta. Tahtoisin tuohon Eamesin tuolin paikalle pienen lepotuolin, sillä DSR on liian korkea marmoripöydän kanssa. Jos sohva palaa takaisin vanhalle paikalle, tuolin saisi sitten roudata yläkertaan.

Minulla on takana sellainen kahden viikon rankka migreeniputki, jonka seurauksena niskatkin menivät jumiin. Migreenikipu ja oireet alkoivat aina vain uudelleen, enkä muista että olisin kärsinyt tällaisesta pitkittyneestä kivusta näin pitkään. Loppuvuoteen alkaakin kasautua kaikenlaista ja tuntuu siltä, että kohtahan tässä saa kiirehtiä. Meillä on parhaillaan suunnitteilla monenlaista juttua ja tuntuu ettei aika tahdo millään riittää. Pala kerrallaan – hiljaa hyvää tulee.
Iloista viikkoa! Jokohan ensilumikin sataisi tänne etelään?

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Kurja tuo sun migreeni. :/ Mulla on hartiat jumissa ihan muuten vaan… Liikaa töitä kai.
    Tuo järjestys on kivan näköinen ja tosiaan siro, matalampi tuoli sopisi hyvin kokonaisuuteen.

    1. Hartioiden ja selän jumittamiset ovat kyllä inhottavasta päästä.
      Kiva kuulla että järjestys ei näytä ihan hullulta. TV:n katselu ei ole nyt ihan optimaalista, mutta melko vähän sitä meillä katsellaan. Tuolia täytyykin pohtia, minkälainen meille kävisi.

Kommentointi ei ole käytössä.