Sisustus

SOMETHING BLUE

Upea auringonvalo on täyttänyt kotimme viikonloppuna ja en olisi voinut parempaa toivoa! Syksy on tuntunut pitkältä ja pimeältä, joka saisi kääntyä jo minun puolestani talveen. Kirpeät pakkaspäivät ovat tervetulleita, jos vain aurinko jaksaisi näyttäytyä useammin. Sunnuntaille sattui hieno kuvaussää ja sain otettua monta valokuvaa kunnolla pitkästä aikaa. Siinä mielessä yksi bloggauksen haasteita on toisinaan sopivien kuvausolosuhteiden luominen tai ”osuminen kohdalle”.

Otsakkeen aiheena olikin kuitenkin jotain muuta, kuin tekniset asiat nimittäin jotain sinistä. Ei liene yllätys, että uusi hankinta on tummansininen – nojatuoli. Olen useita vuosia haaveillut rennosta nojatuolista, jossa voisi rauhassa lukea kirjaa tai katsoa elokuvaa.  Nyt sellainen löytyi aivan sattumalta, kun olimme Ikeassa aivan muilla asioilla.

 

Meillä on sinistä melko maltillisesti, vaikka pidän siitä todella paljon valkoisen ohella. Tummansininen tuo kivasti charmia eikä ole liian hallitsevana yksittäisinä kalusteina tai esineinä.

 

Nojatuolin paikka on keskeinen, sillä sen taakse jää vielä kulkutilaa takapihalle. Toisaalta se täyttää samalla olohuonetta, jossa on muuten kalusteet aikalailla seinien vieruksilla. Tuo tummansininen tuo väriläiskän sopivasti keskelle tilaa.

 

Olohuoneessa on nyt aika hyvä tunnelma, vaikka meillä ei edelleenkään ole minkäännäköistä lehtitelinettä. Minulle on lehtiä kertynyt iso pino, vaikka olen mielestäni luopunut suurimmasta osasta. No, onneksi tuolla sohvan nurkassa ne eivät ole tiellä.

Rauhallista syysiltaa!

 

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Onpa upean näköinen nojatuoli, sävy on aivan täydellinen! <3 Kotoisalta näyttää teillä, olohuone oikein kutsuu rentoutumaan. 🙂

    1. Mia Huttunen says:

      Kiitos Jenni! Mä tykkään myös, tuon tyyppinen tuoli on ollut jo vuosia haaveissa ja tosi vaikea löytää kohtuuhintaisena. Tytärkin tykkää makoilla ja lueskella siinä, nappivalinta meille. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.