Sisustus Tyyli

Spring in my mind

Aurinkoiset päivät ovat lisääntyneet viime aikoina. Maaliskuun vaihtuminen on minulle eräänlainen virstan pylväs kevään odotuksessa. Pääsiäinen lähestyy selvästi, mikäli kauppojen valikoimaa on ehtinyt vilkaisemaan. Kevään tuntu on selvästi aistittavissa myös valon lisääntymisen myötä. Nämä aurinkoiset pakkaspäivät ovat mukavia, vaikka ulkona on todella kylmä.

It’s been so sunny and bright weather past weeks! Becoming season is full of promises as March is now here. It’s only few weeks to Easter which I prefer the most. Have you notice the season supply stores? You can feel the spring in the air. However I love these sunny and cold winter days.

Siirsin pronssisen peilin vanhalle paikalleen, missä se on ollut monta kertaa aiemmin. Kulmassa verhojen vieressä peili kehystää kivasti alakertaa portaista katsottuna. Toisaalta ruokailutila ja varsinainen oleskelutila kaipaa minusta ”tilanjakajaa” ja siinä peili toimii erinomaisesti. Laitoin television viereen ison mustan kehyksen, niin että tilaan tulee jatkumoa. Rikkonaista, mutta pidän sellaisesta. Ainoa juttu mikä häiritsee, on se että tv ei ole seinässä kiinni.

I’ve move the bronze mirror from the tv corner to middle of the wall side. I think it will separate better these two premises. Only bothering thing is the television which is standing instead of being on the wall as well.

Siirsin myös Kartellin Jolly-pöydän tuonne sohvan viereen, mihin sen ajattelin alunperin. Meillä ei ole jalkavalaisinta, mikä olisi ehkä aika kätevä lukemista ajatellen. Seinäkiinnitteiset valaisimet eivät myöskään tule kyseeseen, sillä sohvan paikka on ikkunan edessä.

I’ve also moved Kartell Jolly side table to the corner as an original place. Our lightning is unfinished as well. One great option would be wall lamps otherwise our sofa should be re-placed to another location.

Minusta tuo rahi toimii aika hyvin yksikseenkin, vaikka toki laskutilaa on nyt liian vähän. Emme ole kuitenkaan löytäneet vielä sopivaa pöytää. Minulla on taipumus ostaa aina liian pieni pöytä tai lähinnä löytää kaupoista liian pieniä pöytiä. Pyöreä olisi ihanteellinen, mutta tilan suhteen rahia juurikaan suurempi ei mahtuisi. Lisäksi haluaisin, että siinä olisi jokin juttu. Olohuone on nyt pitkään ollut hyvä ja tyyli on juuri minua. Pöydän täytyisi siis olla riittävän erottuva, mutta ei liian yliampuva. Mattoa ei nyt käydä vaihtamaan, mutta kyllä se tarvitsee useammin tuuletusta eli lähes viikoittain.

In my opinion the dark blue foot stool make a great place altouhg there is no place for wine glasses or candles. It’s been hard to find out the perfect coffee table. I have a tendency to find too small sized coffee tables. A round coffee table would be idealistic if we had a bigger living room. I’d like to find some rustic or  chic modern coffee table to match the timeless classic style of mine. The carpet is just perfect so let it be.

Minulta on kysytty, mistä peili on peräisin. Se on ostettu Ikeasta vuosia sitten ja ollut meillä jo parissa edellisessä kodissa. Ikävä kyllä näitä ei enää myydä Ikeassa, joten en osaa sanoa mistä vastaavanlaisen voisi löytää. Rahi on myös Ikeasta ostettu ja niitä pitäisi sieltä saada. Huomaan, että aika moni tavara meillä on sellainen, mitä ei enää saa kaupoista – ainoastaan käytettynä. Toisaalta monesta tuotteesta löytyy vastaavanlainen, kunhan jaksaa vain etsiä.

Some readers have asked me the origin of mirror. It is Ikea product and it will no longer be sold. Unfortunately. Foot stool is also from Ikea and such a new product from Stockholm vintage. If you are determined you’ll fine another similar item from some other store.

 

I wish you all great weekend!

Saatat myös pitää...