Sisustus

Strawberry Shortcake – Mansikkamarja 4-vuotissyntymäpäivät

Aurinkoinen juhlapäivä, lintujen laulu ja huoleton meininki. Maailman menosta uupuneena en jaksanut stressata Murun kaverijuhlia yhtään, pieni kipinä antoi kuitenkin pontta järjestää upeat juhlat tytölle. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin miehelleni, joka joutui siivoamaan suurimman osan. Itselläni on nimittäin tikit toisessa kädessä pienen toimenpiteen jäljiltä. Onneksi tänään on alkanut käsi jo olla parempi.

Tein vadelmatäytteisen kakun, gluteenittomana. Päälle kaulin sokerimassaa – eipä ole koskaan ollut kakku valmis kymmenessä minuutissa. Kaulin massaa minuutin ja rullasin päälle. Vóila ja valmista tuli. Reunoista ei tullut ihan niin siistit, mutta väliäkös tuolla, yhdellä kädellä oli muutenkin vaikea leipoa. Lisäksi oli voileipiä, jäätelöä ja vähän makeisia.

Kukat ovat miehen käsialaa: Murun sekä äitin lempikukat, yhtä kuin kompromissi mikä on Mansikkamarjan väreistä poimittu. Koristeina oli myös hapsuviiri, mikä me tehtiin tyttöjen kanssa yhdessä. Minä leikkasin ja Muru laittoi viiriin.

Neiti valitsi ise mekon. Olin ajatellut vähän toisenlaista, mutta tyttö halusi tämän. Ostin ylläriksi mansikkakorun – varsinainen synttäripäivä on vasta juhannuksena, jolloin juhlitaan sitten perheen kesken. Ja availlaan lahja. (siksi ei ollut nyt vielä lahjaa)

Nyt väsyttää, mutta mieli on onnellinen. Tytär ilahtui paljon juhlistaan ja kaikilla oli hauskaa. Lopuksi päästiin vielä ulos leikkimään, kun aurinko oli päättänyt tänään näyttäytyä – ilmakin oli lämmin.

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Ihanat kekkerit siellä ollu 🙂 Kauniita kuvia.

 2. Ihanan näköiset juhlat! Onnittelut sankarille!

 3. Ihana kattaus ja ihanan sekä herkullisen näköinen kakku! <3
  Itse tykkään sokerimassa päällysteisistä kakuista.

 4. Ihania synttärikuvia <3
  Ja onpas helppo ja näyttävä kakku!

 5. Miten upeat juhlat ❤ ❤ ❤ ❤

 6. Ihanat juhlat! Upeat kuvat ❤️

 7. Kiitos kommenteistanne! <3
  Tuo kakku muuten oli myös maultaan tosi hyvää, en kostuttanut ollenkaan vaan hillo ja pehmeä flora vispi toimivat hyvin.

 8. Ooh, upeat juhlat ja mahtava kakku! Toipumista kädelle!

 9. Siis kerrassaan ihanat Mansikka Marja synttärit!!! Niin kauniit koristelut ja yksityiskohdat 🙂 Meidän neiti tykkäis kans noista synttäreistä. Upeat!

Kommentointi ei ole käytössä.