Sisustus

Sunnuntain tunnelmia

Viikonloppu on kääntynyt loppuunsa ja huomisaamuna pitäisi taas herätä skarppina töihin. Ihan liian äkkiä meni taas tämäkin vapaarupeama ja haikeana täällä valmistellaan huomista. Oon tehnyt hurjasti koulujuttuja ja on mennyt jotenkin rentoutuminen ja rauhallisuudesta nautiskelu kokonaan ohitse. Tänään paistoi aurinko, kun tultiin ulkoilemasta sisälle ja nyt kun sain koulutyön lähes loppuunsa onkin pimeää ulkona. Nytkö se kaamosmasennus valtaa mielen?
Halusin olohuoneeseen taas todella vaalean ja rauhallisen ilmeen, kun arki muuten on hektistä ja kiireistä. Kotona on hyvä olla rento nurkkaus, missä huolet ja kiire unohtuvat. Viimeaikoina työnkuva on ollut niin täynnä kaikkea, että iltaisin ei oikein mitään jaksa tehdä. Ja se vähä energia suuntautuu täysin lapsiin ja mieheen = perheeseen.

Kaunis ja lämmin syyssää on houkutellut myös ulkoilmaan ja eilen sekä tänään puistoiltiin sekä käytiin pyöräilemässä. Miten paljon pienet oppivatkaan yhden kesän aikana?

Lehtiä kantautui sisälle saakka. Puut ovat nyt kauniin keltaisia. Harmi, että tämä vaihe kestää niin vähän aikaa.
Mies sai korjattua meidän tv-tason kuntoon ja nyt olisi sitten myymisen paikka. Mieleinen taso on jo valittu ja en malttaisi odottaa, että saadaan tämäkin työ tehtyä. Vanhassa ei ole mitään muuta vikaa kuin se, että parvekkeen ovi ei mahdu avautumaan kunnolla nyt kun meillä on piano kotona. Muuten kaluste sisältää juuri sopivasti säilytystilaa ja on siisti kunnoltaan.
Seuraavaksi vasteilen haasteeseen.
Ihana kiitos myös kommenteistanne, koitan vastailla niihin pian.

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. ei saa vielä kaamostella 🙂 Kauniita kuvia!

 2. Kauniita kuvia, meillekin on ilmestynyt sohvalle sama harmaa-valkoinen tyyny 🙂

 3. Valtavan kauniita kuvia <3
  Kiireisiin viikkoihin rutkasti tsemppiä ja jaksamista, ruuhkavuosia todella!

 4. Hulinaa ollu täälläkin. Tuntuu että tunnit ei vaan yksinkertaisesti riitä päivässä 😀 Siivoukset oon suosiolla jättäny sinne missä on aikaa ja oon viettäny vapaa-ajan perheen parissa.
  Ihana koti kyllä!! Silmä lepää <3 Kivaa alkuviikkoa ja jaksamista viikkoon 🙂

 5. Kauniit ruusut ja taas niin inspiroivia kuvia!

 6. aivan ihana tuo toinen kuva <3

 7. Ihanan näköistä 🙂

 8. Oi miten kauniita kuvia! Teillä on ihanan näköistä! <3

Kommentointi ei ole käytössä.