Sisustus

Suunnitelmia kylpyhuoneeseen

Sähköpostiin tipahti kirje, että Ikeassa on kylpyhuonepäivät tässä kuussa. Niinpä ajattelin kaivella tämän mielessä muhineen projektin taas esiin, sillä aihe on ajankohtainen. Ajasta tipahtanutta kylpyhuonetta pitäisi päivittää hiukan nykypäivään. Tilaan halutaan viihtyvyyttä ja samaa tyyliä, kuin muussa asunnon tiloissa.
Olen surffaillut enemminkin Ikean sivuilla ja hakenut sieltä ideoita jo viime keväästä saakka. Miehen kanssa ollaan käyty katsomassa tarjontaa ja aika paljon sieltä löytyisikin moneen makuun. Koska meidän tila on pieni, niin kovin montaa elementtiä ei tarvita. Tarkoituksena ei siis ole vaihtaa laattoja, vaan kalusteita.
Minulla on mielessä pari allaskaappia, jotka sopisivat kokonsa ja tyylinsä puolesta hyvin meidän kylpyhuoneeseen. Mitä tykkäätte tästä? Onko kokovalkoinen liikaa, kun seinälaatat ovat valkoiset? Tässä mallissa on monta värivaihtoehtoa, harmaa kävi myös mielessä, mutta onkohan se taas liian jyhkeä?
Uusi allas ja hana on myös mielessä, mallia ollaan katseltu monessa paikassa.
Harmaa tekstuuriseinä olisi aivan mahtava, mutta ei sovi millään tähän kosteaan tilaan.
Hana saa olla yksinkertainen.
Pyyhkeiden värimaailma on tällä hetkellä valkoinen-harmaa-turkoosi,  joten sillä linjalla varmaan jatketaan. Lattia on harmaansininen, joten kovin suuria väri-iloitteluja ei sovi tehdä – tämä on huomattu valitettavan usein, ettei vaan toimi.
Ihastuin.
Jos ei tätä, niin jotain raikasta, siistiä ja modernia suuntaa.
 Kaikki yllä olevat kuvat lainattu Ikean sivuilta.
Näihin kuviin ja tunnelmiin…
Mia

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Mielenkiintoisia suunnitelmia, kuulostaa hyvältä! Ei valkoinen kaapisto välttämättä liian valkoiseksi tee tilaa, kun voi tekstiileillä ja pienesineillä tuoda tilaan väriä. 🙂

  1. Mukava kuulla. 🙂 Nykyinen kaapisto on myös valkoinen, ja jos peilikaapin vaihtaa myös toisenlaiseen niin ehkä se toisi näköä? Kovin paljoa ei kyllä väriä ole luvassa lisää, kun suihkuverhokin on valkoinen… 😀

 2. Ihania kuvia olet laittanut 🙂 Ja tuo peili on aivan ihastuttava 🙂 Se ihana asunto minkä pari viikkoa sitten löysin on juuri tuollainen kylppärissä 🙂
  Tilava kylppäri olisi kyllä varsinainen unelma! 🙂

  Mukavaa iltaa!

  1. Nämä on kyllä kauniita ja hyvänmielen kuvia. Peili on kyllä tosi kiva löytö, täytyy käydä paikanpäällä katsomassa, että miltä näyttää livenä.

 3. Kiva nähdä millaisen toteutuksen teet 🙂
  Ihania ovat nuo inspiraatiokuvat ainakin!

  1. Täytyy toivoa, että ehditään päästä sinne toteutukseen saakka…
   Inspiskuvat on onneksi ilmaisia – haaveilu ja suunnittelu on myös mukavaa. 🙂

 4. Mukavannäköisiä suunnitelmia. Minä selailin myös ikean kylppärimainosta, ja samainen, tai ehkä leveämpi goodmorgon allaskaappi olisi mieleinen, se taitaakin olla tosi suosittu. Edes jos vessaa saisi tuollaisen, jos ei aleta kylppäriä remontoimaan!

  1. Kiva kuulla Jonsku. Meidän nykyinen systeemi on todella hatara ja tuntuu, että jotain kivaa siihen pitäisi keksiä. Ikeassa oli paljon kivoja ratkaisuja, mm. lapsille saisi pyyhekoukut käteväst altaan viereen.

 5. Kyllä näyttää hyvältä sinun suunnitelma / haave 🙂
  Mielestäni valkoinen kaluste käy oikein hyvin valkoiseen laattaan.
  Teet sitten tekstiileillä ja muulla matskulla siitä erilaisen, fiiliksen mukaan.
  Jo pelkkä pyyhe ja saippuakuppi / pullo, tekee ihmeitä ja väriä voi vaihtaa lennossa 🙂

  1. Kiito Titta. 🙂

   Mukavaa, että valkoinen saa kannatusta. Se olisi jotenkin ehkä järkevin, kun mitään väriä on vaikea sovittaa lattian kanssa yhteen ja liian tumma harmaa taas kaventaa tunnelmaa.
   Hyviä ideoita! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.