Sisustus

Suunnitelmia olohuoneen varalle

Uusi koti, uudet tuulet? Aloin suunnitella ja hahmotella uuden kodin raameja heti, kun sain pohjakuvan käsiini. En ollut edes varma, saammeko juuri tämän asunnon – siitä huolimatta mietin jo pohjaa. Mistään massiivisista hankinnoista ei olekaan kyse, sillä perusjutut meiltä matkaa vanhasta kodista uuteen. Muutamme siis kuun vaihteessa vuokralle, kunnes löydämme sen uuden kodin. Jännittäviä aikoja!
Laitoin muutamien kollaasien muotoon juttuja, jotka ovat mielessä kodin olohuoneen sisustamisessa. Ideana on, että saan muuton aikana rankattua tarpeettomat jutut pois ja uusi linja voi sitten jatkua myös kodissa, jonka sitten ostamme. Osa kollaasien tuotteista meiltä jo löytyy, osa on haaveena ja luultavasti jotkin on tarkoitettukin vain haaveeksi. Skandinaavinen ja vaalea tyyli kuitenkin säilyy koko kodissa. Kotimme tulee myös selkeytymään ja luonnollisesti lisäneliöt tuovat toivottua avaruuden tuntua.
Ikean PS -kaappia ollaan ajateltu tv-tasoksi tai oikeastaan laitteiden paikaksi. TV tulee ehkä jollain aikataululla seinälle. Nykyinen tv-taso tulee myyntiin. Kolmijalka löytyykin jo meiltä ja pieniä sisustusjuttuja on listalle kertynyt jo monenlaisia.
Tästä kollaasista ihan uutta on Ikean Karlstad – sohva (kahden istuttava), mitä ollaan nyt hankkimassa meille pitkän pohdinnan jälkeen. En ole vielä ihan vakuuttunut tästä sohvasta, mutta mies on. Luultavasti väri olisi valkoinen, vaikka se harmaa oli enemmän minun mieleeni. Rand ja Hay meiltä jo löytyykin, kuten Iittalan Nappula ja Kastehelmi-tuikku. Ostin korkean oliivipuun, mikä tulee olohuoneeseen asustamaan. Iittalan Vakka -laatikoita tekisi mieli hankkia, mutta ne ovat pidemmän ajan säästökohteita. Mustat tai valkoiset sisustusvalot olisi myös tarkoitus hankkia – kun ehdin.
Viehätyin jo reilu vuosi sitten Ferm Living tuotteista ja niitä on jo meille vähän hankittu. Elokuussa lähdetään pienelle kaupunkireissulle Tukholmaan ja tarkoituksena olisi tuoda tuliaisia ja kyseisen merkin tuotteita on listassa jo useampi. Lastenhuone onkin jo hyvin edustettuna ja siitäkin on tulossa samantyyppinen postaus. Kurkataan kuitenkin ensin ruokailutilan suunnitelmiin. Arvaatteko mitä sinne on suunnitteilla?

Saatat myös pitää...

15 kommentti

 1. kivoja suunnitelmia <3

  1. Kiitos Niina, kivoilta nuo itsestäkin tuntuu. <3

 2. Anonyymi says:

  Kuulostaa hyvältä 🙂 -Jaana-

  1. Mukava kuulla Jaana. 🙂

 3. Tosi kivat suunnitelmat! Paljon semmoisia juttuja, jotka voisin hihkuen ottaa meidänkin kotiin (esim. Vakka, Nappula ja kaikki Ferm Living -jutut) 🙂

  1. Kiitos Viivi! Moni noista on sellaisia, mitä olen pitkään katsellut. Nyt kun tulee ihan konkreettinen mahdollisuus pistää ilmettä uusiksi, niin mikä ettei. 🙂

 4. Ihania suunnitelmia 🙂

  1. Kiitos Johanna 🙂

 5. onko kyllä kivat suuunnitelmat. Monta itellekki mieluista juttua 🙂

  1. Mukava kuulla – siitä vaan listaa talteen ja bongailemaan lisää ihanuuksia. Löysin vielä monta kivaa nettipuotia (suunnittelun seurauksena), joista saisi tilattua vaikka mitä kivaa. 🙂

 6. Kyllä on ihania juttuja! Mä jotenkin halajan tuota Randia, ehkä sellainen meille vielä tulee. Tsemppiä muuttoon ja kaikkeen uuteen! 🙂

  1. Kiitos Kati. Tuo Rand on ollut todella hyvä, liikkuu vähemmän laminaatilla mitä luulin. Siisti se on myös ja sopii moneen paikkaan. Kiitos tsempeistä!

 7. Ihania juttuja! Kuulostaa hyvältä…

  1. Kiitos Jonna. 🙂

 8. Aijai, ihanuuksia! niin ne asiat järjestyvät!

Kommentointi ei ole käytössä.