Lifestyle Sisustus

Svaneforsin pehmoiset tyynynpäälliset

Makuuhuoneemme on ollut pitkään melko samanlainen eli seinällä on mustat kehykset, sängyllä valkoinen peitto ja pähkinän sävyinen antiikkilipasto seinustalla. Sisustus on rauhallinen ja seesteinen, niin kuin makuuhuoneen pitää olla. Halusin kuitenkin päivittää ilmettä, sillä en ole hankkinut pitkään aikaan laadukkaita tyynynpäällisiä. Etsinnän päätteeksi löysin nämä ihanat Svaneforsin sametinpehmeät päälliset, jotka ovat murretun valkoiset. Olisin halunnut ehkä aavistuksen tummemmat, jotka olisivat erottuneet paremmin edukseen. Nämä ovat kokoa 45×45 ja niiden sisällä ovat 50×50 tyynyt. Lopputulos on muhkea ja sisään ei jää ylimääräistä, pussimaista tyhjää tilaa.

Svanefors on yksi suosikkimerkeistäni, jolta löytyy kauniita sisustustekstiileitä. Mallistosta löytyy rohkeita kuoseja ja värejä sekä myös neutraaleja tekstiilejä. Kuvassa oleva Ikean peitto sopii aivan mainiosti tähän settiin mukaan, vaikka onkin erisävyinen.

Peiton toinen puoli on sametin pehmoinen ja toinen taas viileämpi, sileä pinta.

Äitienpäivälahja nuoremmalta tyttäreltä on hellyyttävä ja suloinen. Hän kertoi, että hioi koko puupalikan aivan itse alusta loppuun. Naulatkin on nakutettu taidokkaasti.

Seuraava hankinta on ehkäpä uusi päiväpeitto, joka saisi yltää kunnolla reunoille. Vaihtoehtoisesti voisin hankkia helmalakanan, sillä sängyn valkoisia reunoja olisi hyvä suojata jollain.

Jos joku miettii, niin Kartellin yöpöydät ovat olleet käytössä aivan mahtavat. Saatan hankkia näitä muutaman lisää! Kompaktin koon vuoksi sopivat erittäin hyvin pieneen tilaan. Jos asuisin yksiössä, nämä olisivat monikäyttöiset pöydät/jakkarat tilanteen mukaan.

Saatat myös pitää...