Sisustus

Sweeties

Hrrr miten aamut ovatkaan hyytäviä! Tätä adjektiivia tyttäremme alkoi käyttää jo kolmevuotiaana, mistä lie tyttö tuon keksinyt. Karvaliivi on todellakin naisen paras kaveri kylminä aamuina. Villakangastakki on ollut jo pakko ottaa käyttöön, samoin saappaat. Omistan kolme kaunista konjakin väristä laukkua ja yksi ihanuus olisi haaveissa. Joululahjalista alkaa pikkuhiljaa muovautua, vaikka aikaa onneksi vielä on. Mietittynä on monta juttua vuosien varrelta – jospa viimein?

Saatat myös pitää...

5 kommentti

  1. Ihania kuvia! Mie oon vielä sinnitellyt kesätakeilla.. kohta pitää kyllä villakangastakki ottaa jo käyttöön.

    1. Kiitos HEINI <3 Olet urhea, minun oli pakko pakkailla takit pois vaikka trenssiä olisinkin pitänyt muuten vaikka marraskuun loppuun. Ei auta, täytyy varmaan hankkia vastaavanlainen villakangastakki.

  2. Oih, tuo MK on niin kaunis :))! Konjakin väri on niin upea, mutten osaa vaan käyttää sitä!! Aina mustaa!!

    1. Kiitos S! <3 Voih, minulla on juuri päinvastoin. Käytin nuorena niin paljon mustia nahkalaukkuja, että nykyään omistan vain kaksi enkä osaa ottaa niitä käyttöön sitten millään. Aina konjakin väristä tai ruskeaa nahkaa. Sulle sopii kyllä musta tosi hyvin!

  3. Konjakin väriset laukut on <3 mulla on nuo samat MK:t myös ja konkajin värisinä tottakai, muuta väriä en osaa käyttää.

Kommentointi ei ole käytössä.