Sisustus

Syksyinen Helsinki

Ihana, perheen kesken vietetty viikonloppu takana. On mahtunut iloa, rentoutumista, naurua ja jotain normaalista viikonlopusta poikkeavaa.
Perjantaina minulla oli tosi lyhyt koulupäivä, minkä jälkeen siivoilin hiukan kotona ja hain lapset ajoissa päiväkodista. Myöhemmin iltapäivällä ajoimme koko perhe Helsingin keskustaan ja kävimme ihmettelemässä perjantaina tunnelmia sateisilla kaduilla.

Muutamia ostoksiakin ehdittiin tehdä. Pääosin sellaisia, mitkä minulla on jo pitkään ollut mielessä.
Tytöt olivat innoissaan ja vilkkailla kaduilla riittikin tohinaa! Onneksi ehdimme sateen alta pois.

Itselleni ostin Michael Korsin konjakin pikkulaukun, mistä olen haaveillut jo vuoden! Tämä on joka kerta ollut loppu tai ei muuten ole sopinut budjettiin. Nyt onnistuin saamaan viimeisen kappaleen Stockmannilta!

Laukku on ihana ja siihen mahtui juuri kaikki tarvittava, mitä täytyy ottaa mukaan kotoa lähtiessä.
Tytöille ostettiin suuremmalla koolla suloisia paitoja. Näitä meillä viime talvena paljon eri väreissä ja tulivat jäädäkseen. Jos tytöiltä kysyy, niin suloinen paita on aina the paita. Ja Benettonin kauniit sävyt sopivat hyvin myös mekkojen, hameiden ja housujen kanssa!
Murulle löydettiin myös söpöt kauppakengät. Nämä menevät vielä hetken aikaa, kun ilmat ovat pysyneet lämpiminä.

On ollut tosi vaikeaa löytää pikkusiskolle sopivia kenkiä, kun jalka on todella pieni ja siro. Tämä alkusyksy on menty yhdellä kenkäparilla (+kumisaappaat) ja täytyy sanoa, että aika kovin niitä saa olla putsaamassa. Päivähoidossa kun tuppaavaat likaantumaan ja hiekkaantumaan aika tahtia. Nämä liilat (kuvissa enemmin vaaleanpunaiset) kengät menevät nyt hyvin vapaa-ajalla ja tyttö voi tepsutella niissä myös juhliinkin. Varsinaiset juhlakengät eivät ole päässeet vielä käyttöön ollenkaan, joten ihan kiva että sellaiset löytyi isosiskolta jo ennestään pienemälle. Kengät on kuitenkin aina aika iso sekä tärkeä sijoitus!
Syksystä on taas tulossa erittäin kiireinen, mutta toivottavasti ei yhtä hektinen kuin vuosi sitten. Tuntuu, että sitä väsymystä riittää edelleen ja tänä syksynä ajankäyttö ja itsensä muistaminen onkin prioriteettina siellä yläpäässä.
Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

 1. Kuulostaa ihanalta reissulta!
  Ihania ostoksia! Laukku on todellakin hieno!

  Leppoista sunnuntain jatkoa!
  -k-

  1. Kiitos -K-! Ilta oli kyllä todella rento ja mukava! Vaikka asumme aivan Helsingin vieressä, niin silti aika harvoin keskustaan asti päästään. Säilyy mukava vierailun tuntu, kun käy harvemmin. 🙂

 2. LAukkusi on upea!
  Tsemppiä arkiseen aherrukseen ja kiireen keskelle 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.