Sisustus

Syksyinen koti ja arki

Syksy on selvästi täällä. Sen voi tuntea ilmassa sekä hiljalleen kellastuvissa lehdissä. Vielä vihertää, mutta ilman henki on jo aika viileä. Miten minulla on sellainen tunne, että olen toitottanut tätä mantrana jo useammassa postauksessa? Ainakin kuvat tuntuvat olevan hyvin olohuonepainotteisia. Tähän on tulossa vaihtelua, sillä viikkoni on ollut melkoisen täyteliäs – hyvässä mielessä. Tuntuu siis ihan syksyltä jo päiväohjelmankin ansiosta. Mukavaa, kun on monenlaista menoa ja elämässä tapahtuu kivojakin asioita.
Menikö tässä tosiaan viikko, etten ehtinyt blogiin saakka? Postauksen kuvat ovat viikon varrelta ja tältä päivältä. Ajattelin hiukan rikkoa rutiineja ja kertoa palasia viikon varrelta ja palailen aiheisiin sitten tarkemmin, jos ja kun ehdin. Aivan ihania juttuja on mielessä, jotka haluaisin jakaa kanssanne.
Ja yksi niistä on kiva tapahtuma loppuviikolta. Sain kutsun KappAhlin ihanan Vintage Stories talvimalliston pressitilaisuuteen ja tässäpä on kuvamaistiainen aamun tunnelmista. Kirjoittelen ensi viikolla postauksen tilaisuudesta, sillä kuvia en saanut mahdutettua mukaan. Sen voin kuitenkin sanoa, että ruoka oli erittäin hyvää ja seura mukavaa. Kiitokset vielä kaikille!

Tämän päivän asukuvia. Tyttären ensimmäinen kommentti oli liian jouluiset kynnet! Olen käyttänyt lakkaa läpi kesän ja kai se taitaa olla tämä syksyinen pukeutuminen, mikä saa jo pienen mielen joulun aikaan (ja ehkä vähän äidinkin). Asukuvat ovat mieheni käsialaa.
Seuraavaksi hieman sisustusinspiraatiota! Mielihän on jo tiukasti hämärissä illoissa pehmoisten vilttien alla. Eloa tuovat värikkäät kynttilät ja erilaiset tunnelmavalot. Huomaan selvästi olevani nyt erittäin kiinnostunut erilaisista lampuista ja valaisimista. Kaikki käy, kunhan tyyliä, tunnelmaa ja tehoa löytyy!

Kävin tänään hoitamassa asioita ja samalla tietysti kurkkasin Ison Omenan uudistettuun Pentik – myymälään, jossa huikui ihana syksyinen tunnelma. Olohuoneemme kaipaa lisävalaistusta ja yksi kiva vaihtoehto löytyykin juuri tuosta kuvasta, jossa komeilee kaunis pallolampunjalka. Kynttilöitä oli laaja valikoima ja pari kivaa suosikkia löytyikin tyttären synttärijuhlia varten. Tein kivan löydönkin, nimittäin kauniin maljakon olohuoneen marmoripöydälle. 

En muistanut kysyä maljakon nimeä, mutta näitä on kahdessa koossa ja tämä on se pienempi. Juuri täydellisen kokoinen pienelle kimpulle ja siro muotoilu on kaunis marmorisella pöydällä. Ihana, eikö vain?
Taidan painua seuraavaksi saunan lämmittämiseen – pian tässä voi jo sytytellä tuikkujakin palamaan. Kylppäristä on toivottu pitkään ja hartaasti postausta, joten sellainen on hyvin pian luvassa. Mitähän muuta olen luvannut, sellainen fiilis että nyt on jotain toiveita jäänyt toteuttamatta?
Tunnelmallista lauantai-iltaa!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Tosiaan, syksyä on jo ilmassa 🙂

  Olipas kiva nähdä sinusta kuvaa, en muista aiemmin kuvia sinusta nähneeni <3

  1. Niin on, mukavaa siirtyä jo vuodenajassa eteenpäin. 🙂
   Kiva kuulla, tällaisia kuvia on luultavasti jatkossakin tulossa.

 2. Pentikiltä löytyy kyllä upeita tuotteita! Kävin tänään outletissa!

  Harmillisesti en päässyt Kapphalin tapahtumaan! Toivottavasti joku toinen kerta!

  1. Niin on, outletista voikin tehdä kivoja löytöjä.
   Harmi ettet päässyt tilaisuuteen, olisi ollut kiva nähdä!

 3. Kivoja kuvia viikolta! 🙂 Kyllä se syksy vaan jo aamuisin niin ulkona tuoksuu. Täälläkin kotia jo viritelty vähän syksyyn. Hyvää alkavaa viikkoa!

  1. Kiitos Suffeliini! Niin on, syksyistä ja raikasta. Syksy saa jo saapua ja näkyä. Kiitos ja samoin sinne!

 4. Pentikillä on kyllä ihania tuotteita ja haluan usein tukeakin pohjoisen toimintaa 🙂 Ko aika lähellä Pentikinmäkeä sitä on tullut lapsuus/nuoruus asuttua 😀

  1. Niin on, herkkujakin on tullut testattua ja tykkään. Onpas kiva kuulla, kyllä kotimaista on mukava tukea. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.