Sisustus

Syksyinen koti

Syksy on hujahtanut ihan silmissä ja ensimmäiseksi huomaan, että olen päivitellyt blogia aivan liian harvakseltaan. Miten sitä kiireet tuntuvatkin kasaantuvan syksyyn? Töissä päivät ovat hyvin vaihtelevat, toisinaan saa rauhassa tehdä töitä ja sitten on niitä päiviä, kun jäädään vielä ylitöihin ja ihmetellään mihin tunnit katoavat? Kahvi jäähtyy kupissa ja raapustan jopa ruutuvihkoon ajatuksia, jotta pysyisi itse tohinan mukana. Isoksi kasvaneet tytöt ilahtuvat iltapäivisin kun kiiruhdan päiväkotiin. Uhmailu ja itkupotkuraivarit ovat kaikonneet jonnekin – no kotiarkeen ja vuorokauden väsyneempiin hetkiin tietenkin. Meidän arki on muuttunut hurjasti vuodentakaisesta ja hymyilen tätä kirjoittaessani, sillä tunnen viimein saavuttaneeni jotain pitkään haaveilemaani: jalat tukevasti työelämässä, ihana mies kumppanina ja iloiset tytöt elämässämme. Kuulostaa varmaan tosi kliseiseltä, mutta ajatellessani vuoden takaista töihin menoa ja samalla koulun suuria kursseja tahkoessani mietin monesti, että mitähän tästä tulee. Olen aivan vakuuttunut, että tulen hankkimaan itselleni lisäkoulutusta useampaan otteeseen, mutta sitähän se elämä on. Uuden oppimista ja kokemuksia. Ainakin itse uskon näin. Mutta nyt on hyvä näin.
Mennäkseni varsinaiseen aiheeseen (niin otsikosta voi lukea) kevensin hiukan olohuoneen ilmettä – miten se musta alkaa aina hälvenemään loppuvuotta kohden? Harmaan sävyjä on tullut valkoisen rinnalle ja pakko sanoa, että vaaleampi parkettilattia miellyttää oikein paljon omaa silmää. Messinkinen Nappula – kynttilänjalka on vielä kadoksissa muutotavaroiden keskellä, mikä harmittaa. Oli tarkoitus ostaa Hulluilta päiviltä toinen kaveriksi matalalle Nappulalle, mutten jaksanut tänään lähteä tarpomaan keskustaan. Toisaalta sillä ei nyt olekaan niin kiire, mutta olisi ollut kiva poltella jo kynttilöitä. Valkoisessa Vakka-laatikossa säilytän toistaiseksi sisustussuunnitteluun liittyviä maalikarttoja, esitteitä ja tarvikkeita. Juuri sopivan kokoinen tarkoitukseen. Korkeammassa koivun värisessä Vakassa on sisustuslehtiä ja laskin, että siihen mahtunee vielä noin yhdeksän lehteä ennen kuin täytyy karsia valikoimaa.
Yleisnäkymä on rauhallinen ja samat elementit löytyvät, kuin vanhasta kodistakin. Uusi juttu on tuo vihreä calluna. Messinkinen Nappula olisikin tuohon täydellinen väripilkku. Melkein unohdin, uusi valaisin syksyn alesta on löytänyt paikkansa olohuoneesta. Huomaatko? Lastenhuoneeseen tarkoitettu valaisin on vielä tuolla, ennen kuin päästään laittamaan lastenhuonetta uuteen kotiin. Kiinnostaisiko nähdä hiukan lastenhuonetta tästä kodista? Siitä postausta alkuviikosta, sillä tehtiin tyttöjen kanssa iso työ ja järjesteltiin paikat kuntoon. Instagramiin laitoinkin jo aikaisemmin kuvan. Isoksi kasvanut eskarilainen auttoi enemmänkin ja tiskasi tänään käsitiskit. Niin ne nappulat kasvavat ja hienosti oppivat kaikenlaista. Haikeaksihan se vetää.

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. On kyllä kaunista ja rauhallista teidän olkkarissa. Kivaa viikkoa! villavalko.blogspot.fi

    1. Kiitos Kati – kauniisti sanottu. Oikein ihanaa viikkoa myös sinulle!

  2. Raikasta, kaunista, valoisaa.. Tykkään tykkään <3

    1. Kiitos Eija <3

  3. Voi miten kauniilta ja rauhalliselta näyttää 🙂

    1. Kiitos Reetta! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.