Sisustus

Syksyn tuntua kotiin

Kesän kuumuus on tuulahtanut tänne meidän nurkille ja syksyinen fiilis on lähes kadonnut. Elokuu alkaa olla parhaimmillaan ja oma mieleni vaeltelee jo syksyisissä ajatuksissa, vaikka nautin tästä säästä paljon. Lämmin syksy on oikein tervetullut, sateita saadaan varmasti vielä tänä vuonna joten niitä en tosiaan toivo.
Löysin Stockmannilta näitä somia pikkukukkia (nimeä en tiedä) ja ostin pari nippua kotiin. Näistä tulee syys mieleen ja laitoin ne isoon maljakkoon aulatilaan. Sekin on yksi paikka, mikä on niin myrskyn silmässä koko ajan joten nämä on kiva piristys sinne.
Tilaa piristämään pääsi myös Pentikin valkoinen lyhty, mikä on ollut tähän asti parvekkeella viettämässä kesää. Syksyisin otan sen aina sisälle ja siinä on kiva polttaa kynttilöitä tunnelmaa tuomaan.
Kiitokset vielä kaikille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen ja kerroitte hyviä vinkkejä. Niitä saa edelleen kirjoitella ja ajattelin koostaa pienen inspispostauksen, kun kerroitte niin paljon hyviä ideoita josko niistä olisi ilos jollekin muullekin.
Blogiin on löytänyt myös paljon uusia lukijoita mukaan. Lämpimästi tervetuloa jokaiselle!
Ilahduin eilen, kun huomasin että teitä on jo 301 lukijaa mukana. Tästä saattaa seurata vaikka arvontaa…

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Jee, arvonnat ovat kivoja 🙂
  Ihailen taas tuota lattiaanne näissä kuvissa, tykkään siitä kovasti!

  1. Niin on, vieläkun itsekin joskus voittaisi. 🙂
   Kiitos kovin Eija, lattia on kivansävyinen vaikka mieli halajaisi vaaleampaa…

 2. Kaunista ja harmonista teidän kotonanne 🙂

  1. Kiitos Kerttu.:)

Kommentointi ei ole käytössä.