Juhlat

Syntymäpäiväjuhlat

Meillä juhlittiin viikonloppuna tyttären kahdeksanvuotisjuhlia, jotka jäivät pitämättä kesällä. Loma-ajalle osuva syntymäpäivä on erityinen meille, mutta kaverisynttäreitä ajatellen ajankohtaa täytyy aina siirtää. Kaikesta huolimatta juhlat olivat sankarin mieleen. Suunnittelimme yhdessä kaiken ja tyttö sai itse päättää värit ja tarjottavat, sekä ohjelman. Iän tuoma innostus näkyy ja tuntuu hyvältä huomata, miten oma lapsi nauttii itsekin suunnittelusta ja tekemisestä.

Iltapäivä on hyvä ajankohta lastenjuhlien järjestämiseen, sillä lapset ovat syöneet lounaan ja jaksavat vielä leikkiä ja touhuta. Tarjoilujen osalta pysyttiin maltillisella linjalla ja pyrin tällä kertaa hankkimaan mahdollisimman valmista. Teen tarjoiluista aina sellaiset, että ne sopivat kaikille ruokavaliosta ja allergiasta huolimatta. Poikkeuksiakin löytyy, mutta useimmiten ne eivät sovi minulle.

Jostain kumman syystä meillä molemmilla jäi hiusten laittaminen ja pakko myöntää, että täytyisi nyt leikkauttaa siisti hiusmalli. Värisävy on tällä hetkellä hyvin lähellä omaani, sillä juurikasvua ei oikein erota. Edellisen värjäyksen jälkeen hiukset ovat kasvaneet ainakin kymmenen senttiä, että siitä saa vähän arviota missä raja kulkee.

En tiedä, johtuuko minusta, mutta liilat kukat löytävät tiensä meille jatkuvasti. Ilmapallot ovat tyttären suosikit ja niitä täytyy aina saada ”oikeissa” sävyissä.

Seuraavat juhlat vietetään ensi kuussa, kun esikoistyttäremme täyttää pyöreät kymmenen vuotta! Juhlien suunnittelu on vielä vaiheessa, mutta yritän keksiä jotain erityistä.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Onnea! Aivan ihana kattaus ja kimppu. <3

    1. Mia Huttunen says:

      Kiitos! ❤️

Kommentointi ei ole käytössä.