TÄHTIÄ


Sisustus / sunnuntai, huhtikuu 24th, 2016

Lastenhuone alkaa pian olla valmis sisustuksen saralla, nimittäin hankimme tännekin ovet vaatekaappiin. Tähtiä ja kuvioita on mielestäni melko maltillisesti. Värimaailma on täällä melkoisen hillitty, enemmän valkoisen ja harmaan harmoniaa kuin mustavalkoista – kodin linjaa noudattaen. Kalusteet ovat vaihdelleet paikkaa tuon viime viikonlopun jälkeen, kun kasasimme kaapit makkariin. Jonkinsortin vimma iski minuun ja aloin kaipaamaan vaihtelua. Ilme on muuttunut hyvään suuntaan! 
Olen edelleen hyvin tyytyväinen tuohon valitsemaani tapettiin, sillä se sulautuu niin hyvin tilan sisustukseen. Oikeastaan entistä paremmin, kun liukuovetkin ovat paikoillaan. Lastenhuoneesta on tulossa vielä postausta, kun saan kaiken järjestykseen. Vapun tienoilla pidän vähän vapaata, mutta pääsen järjestelypuuhiin viimeistään äitienpäivän jälkeen. 
Mitäs pidätte? Saako lastenhuoneessa leikitellä useilla kuvioilla menemättä liiallisuuksiin?

6 Replies to “TÄHTIÄ”

  1. Kyllä saa leikitellä =) Ja pitääkin! Aivojen kehityksellekin on ihan todettu hyväksi niin värit kuin kuviotkin. Ja lapset yleensä rakastavat molempia.

    1. Kiva kun kommentoi Anonyymi! Lasten lelut ovat itsessään tosi värikkäitä ja pikkuhiljaa niihin on ujuttautunut pastellisävyjäkin mukaan. Seinille olisi kiva saada vielä jotain printtiä tai kuvaa.

Comments are closed.