Sisustus

Tähtisilmät

En voinut vastustaa kauniita tähtisilmiä, kun tuli vastaan niin nätit yksilöt. Käytiin perjantaina Ikeassa hakemassa pihapuolen juttuja ja kokeilemassa istuinpehmusteita. Meillä on tulevan terassin paikalla vanhat laattakivet eli jonkinlaisen lepopaikan saan laitettua, vaikka itse terassin teko viivästyisi. Eihän se terassia korvaa, mutta on parempi kuin ei mitään. Ostin perjantaina lisää kukkia pihalle ja viikonloppuna niitä laiteltiinkin ruukkuihin. Tulikin aurinkoinen, mutta kovin tuulinen ilma. Sain viimein istutettua myös orvokit ja siistittyä pihaa. 
Käytiin katsomassa myös hedelmäpuita pihaan. Olisin itse halunnut omenapuun, mutta mies tahtoi jotain muuta. Ostettiin sitten kirsikkapuu ja se olisi tarkoitus istuttaa pian. Vähän paikkaakin vaihdettiin, vaikka yksi selkeä kohta sille taitaa löytyäkin. Kirsikkapuu on juuri kukallaan ja aika nätin näköinen, oksat olivat vankemmat kuin pienissä omenapuissa. Piha kaipaa myös uutta nurmea vanhojen puiden jättämän multamaan tilalle ja ollaankin etsitty nurmikon toimittajaa. Se ei nyt tunnukaan olevan helppo nakki. Joillain toimittajilla on liian suuri minimierä ja hinnoissa on huimat vaihtelut! Tässä on nyt kuitenkin ne ihanat tähtisilmät ja mustat ruukut.

Aika ihanat muuten tuli, kun kokeilin miten Granitin ruutupaperi sopii kääreeksi. Tämä paperi on niin napakkaa, että sopii hyvin paketoimiseen. Teippiä kylkeen tai narulla solmitaan kiinni.

Aika ihanat tuli! Huomenna kuvia pihalta. Kuvasin pihalla pitkään omenapuuta, joka on nyt täydessä kukassa. Pihassa tuoksuu ja kukkii myös syreeni, josta otin instan puolelle kuvia. Siitäkin pari kuvaa tulevalla viikolla vielä luvassa. Tiedän, kukkapostauksia tulee nyt joka tuutista, mutta on vain niin vaikea peitellä omaa innostusta pihaa kohtaan. Nyt olisi muuten oiva kohta kertoa vinkkejä terassin tekoon liittyen, jos jollain on hyviä ässiä hihassa!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Anonyymi says:

    Eikös nää oo krysanteemeja…

    1. Jaa-a, näyttää kyllä hyvin krysanteemeiltakin. Kahdessa paikassa katselin ja tähtisilminä myytiin.

Kommentointi ei ole käytössä.