Kaupallinen Sisustus

Talvityyli kotiin Ellokselta

Talvi on parhaimmillaan ja valon lisääntyessä kotona näyttää erilaiselta. Sisällä on aivan erilainen fiilis, kun aurinko valaisee ja valo suorastaan sivelee lumenvalkoisia seiniämme. Olen pikkuhiljaa täydentänyt kodin sisustusta ja huomaan, että meillä on selvästi tummansininen hyvä korostusväri. Vaikka olenkin ollut todella tyytyväinen nykyiseen tunnelmaan olohuoneessa, niin silti on aina jotain pientä asiaa mielessä. Meillä on ollut jo pidemmän aikaa kaikenlaisia pöytäongelmia. Ensin mietittiin yöpöytiä ikuisuus ja vielä pidempään olemme pohtineet ruokailupöytää. Olohuoneen sohvapöytä on pieni ja harkittu väliaikainen ratkaisu. Ajattelin, että se sopii sitten tumman nojatuolin viereen tai sohvan sivuun, kun löydämme uuden vähän suuremman sohvapöydän. Niinpä sekin on eräänlainen muutoksen alla oleva kohde. Yksi aivan ihana vaihtoehto olisi tämä Elloksen musta sohvapöytä.

 

Rico -sohvapöytä

Musta Rico sohvapöytä olisi yksi hyvä vaihtoehto, paitsi koon puolesta. Kaipaisin hieman suurempaa käytännön syistä. Väri olisi ihan hyvä, valkoisen lisäksi saa olla muutakin sävyä.

Meillä on kotona tällä hetkellä nämä Livia poimutusverhot valkoisena ja olen ollut todella tyytyväinen. Nämä ovat kevyet ja ilmavat tuomaan haluttua ryhtiä ja ilmettä olohuoneeseen. Nämä sopisivat täydellisesti myös makuuhuoneeseen jos vain sinne voisi laittaa lattiapituiset verhot.

Kaipaan olohuoneeseen aivan valkoista mattoa tai jotain katseen kiinnittävää, odottamatonta väriä. Meillä on tällä hetkellä Tangier – matto, mikä on ollut sävynsä puolesta todella hyvä valinta. Kuvan Marrakesh – matto voisi olla hyvä valinta. Olen mattojen suhteen vähän hankala, sillä ihanteellinen matto olisi tietysti naiselle riittävän kevyt. Matto pitää tuulettaa ja puistella parin viikon välein ja tällä hetkellä en sitä itse jaksa tehdä. Täytyy siis joka kerta houkutella mies tähän suhteellisen helppoon ja kevyeen hommaan.

Nämä upeat Dena – tikkityynyt ovat minun suosikkini petaukseen, sohvalle, piknikille, aivan mihin tilaan vaan. Elloksella myydään näitä ainakin kahdessa sävyssä, meille sopisi kumpikin sävy.

Lopuksi vielä hauska Ritz – lehtikori, mikä on seinäkiinnitteinen. Tämä olisi aivan mainio eteisessä saapuvalle postille, johon lapset vain nakkaisivat postin. (uskokaa tai älkää, se on lasten lempipuuhaa tällä hetkellä) Toisaalta kori sopisi myös makuuhuoneeseen tai paikkaan, missä lukee paljon. Se olisi oiva paikka säilyttää niitä lehtiä, joita parhaillaan lukee. Koska tämä on läpikuultava kori punoksen takia, sinne tuskin eksyisi ylimääräistä tai epämääräistä rojua.

Huomaan, että aina lomalla innostun enemmän selailemaan nettikauppojen valintoja. Pari vuotta sitten tilasimme olohuoneen nykyisen maton Rukan mökillä, luultavasti siksi että meillä molemmilla oli yhdessä aikaa tutkailla vaihtoehtoja. Nyt tuntuu olevan jo sama juttu ja eihän se huono asia ole. Hiihtoretken jälkeen takkatulen rätistessä on ihana kääriytyä uuteen mökkitorkkuun ja ottaa läppäri tai tabletti syliin. Mitähän hienoja löytöjä sitä tällä kertaa tekee?

 

Postaus on kaupallinen yhteistyö, joka sisältää mainoslinkkejä.

 

Saatat myös pitää...