Sisustus

TAULUSOMMITELMA

Uuden kodin sisustaminen on venähtänyt monesta syystä ja moni alkuperäisidea odottaa edelleen toimeliasta asennetta. Meille tuli perinteinen väsyminen ja siinä on taustalla useita syitä. Pienten taukojen jälkeen ollaan kuitenkin jaksettu pala kerrallaan. Suuri muutos valmistui tällä viikolla, kun loput ikkunat ja kaikki ulko-ovet vaihdettiin kotiimme. Sisäilma on parantunut huomattavasti ja kieltämättä visuaalinen ilme on nyt toista luokkaa. Kynnysten maalaus jää nyt kesään, sillä ne ovat käsittelemättömät ja aivan väärän väriset. Pääsen myös viimein valitsemaan verhoja, joita on suunniteltu pitkään. Arvatenkin ikkunalistat ovat hieman paksummat ja meidän täytyy miettiä uudelleen verhotankojen kiinnityskohta, ellen löydä sopivaa mallia. 
Meillä oli edellisessä kodissa tauluseinä olohuoneessa, josta pidin todella paljon. Sellainen on ollut tähänkin kotiin suunnitteilla jo alusta saakka ja olen pohdiskellut mielessäni sille paikkaa. Kehykset ovat samat vanhat ja kuvatkin niissä valmiina. Melko pitkään olin varma, että haluan tauluseinän pianon yhteyteen, mutta suunnitelmat muuttuivat pianon siirtämisen jälkeen. Tämänhetkinen paikka on nimittäin aivan täydellinen pianolle ja se tulee siinä olemaan niin kauan, kuin asumme täällä. Kuvakehykset eivät kuitenkaan enää tunnu sopivan kuvaan vaan niille täytyi keksiä joku muu paikka. Niinpä paikka löytyi ruokailutilasta, johon olen kaivannut lisää charmia.
Lähtötilanteessa meillä oli yksi kehys seinällä. Sivupöytä on pitkään ollut näin ja olen pohdiskellut sopivaa somistusta. Jotenkin minulle tuli vaisu olo ja kokeilin muutamaa kehystä.
Lopputuloksena on hillitty sommitelma, joka on kuitenkin ryhdikäs. Rakastan mustavalkoisia kuvia ja olen hääkuvistakin teettänyt lähinnä vain mustavalkoisia versioita. Mukavaa saada kuvat taas esille. Kehyksiä jäi yli, mutta en halua yhtä runsasta ilmettä vaan yksinkertaisempaa. Meillä on myös keittiössä, porrasseinällä, lastenhuoneessa ja olohuoneessa yksittäisiä kuvia. Saattaa olla, että lisäilen myös näihin pareja tai pieniä sommitelmia mahdollisuuksien mukaan. Kokonaisuus näyttää nyt hyvältä ja viimeistellyltä omaan silmään.

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Todella kivasti sommiteltu, ryhdikäs mutta samalla kotoisa nurkkaus. <3 Tykkäisin laittaa jonkin sommitelman myös, mutta jotenkin tuntuu, että tämän asian kanssa ei nyt tule mitään ideoita, joita voisi lähteä toteuttamaan. 😀
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    1. Kiitos Jenni! <3 Nämä ovat juuri niitä, joiden täytyy vaan joskus hautua mielessä. 😀 Jotenkin kuvittelin jo ennen muuttoa, mitä haluan ja sitten ei tuntunutkaan oikealta. Onneksi odotin!
      Ihanaa viikkoa sinulle!

  2. Omista, rakkaista kuvista seinällä tulee ihana fiilis! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.