Tiipii


Sisustus / tiistai, heinäkuu 7th, 2015

Ostin viimein lapsille pienen majapaikan, mitä on meille toivottu jo pitkään. Edelliseen kotiin se ei ollut mitenkään mahdollinen, koska paikkaa ei olisi ollut. Tilaa oli niin vähän, että se ei olisi mahtunut oikein mihinkään huoneeseen. Mietin jossain vaiheessa, rakentaisiko lapsille portaiden alle majan, mutta mies valloitti paikan heti alkuunsa ja se ajatus sitten jäi. Ilahduin suuresti, kun Päivi mainitsi blogissaan monday To sunday HOME saaneensa tiipiitä jälleen myyntiin. Meillä komeilee siis ihana harmaa-valkoraidallinen tiipii, joka sopii väriensä puolesta täydellisesti lasten harmooniseen huoneeseen.

18 Replies to “Tiipii”

  1. Voi että, tuollainen tiipii on kyllä tosi ihana! Minäkin olen ajatellut tekeväni jonkun löhöilynurkkauksen, mutta katsotaan vaan, kuinka kauan se tosiaan viipyy siellä ajatuksen tasolla..

  2. paljon maksoi kyseinen tiipi? on jotenkin niin ihana ja kaikkee et haluun omaks tollasen kanssa. oon vaan vähän köyhä ni mietin et pitäiskö tehä ite joku persoonallinen vai tilata tollanen.. heh 😉

    1. Muistaakseni 150e hujakoilla. Oli valmiiksi kasattu ja hyvin pakattu eli paketti vaan auki ja tiipii esiin. Itsetekemällä saisikin ihanan käyttämällä eri kankaita, harmi ettei itsellä taida taidot riittää.. 🙂 Kiitos kommentistasi.

Comments are closed.