Sisustus

Tiipii

Ostin viimein lapsille pienen majapaikan, mitä on meille toivottu jo pitkään. Edelliseen kotiin se ei ollut mitenkään mahdollinen, koska paikkaa ei olisi ollut. Tilaa oli niin vähän, että se ei olisi mahtunut oikein mihinkään huoneeseen. Mietin jossain vaiheessa, rakentaisiko lapsille portaiden alle majan, mutta mies valloitti paikan heti alkuunsa ja se ajatus sitten jäi. Ilahduin suuresti, kun Päivi mainitsi blogissaan monday To sunday HOME saaneensa tiipiitä jälleen myyntiin. Meillä komeilee siis ihana harmaa-valkoraidallinen tiipii, joka sopii väriensä puolesta täydellisesti lasten harmooniseen huoneeseen.

Saatat myös pitää...

18 kommentti

 1. Voi miten suloinen tiipii <3

  1. Eikö olekin – tuolla tytöt nukkuvatkin välillä vuorotellen <3

 2. Onpa ihanan näköinen, tekisi mieli itse pujahtaa sisään piiloon! 🙂

  1. Kiitos, yritin somistaa sitä kivaksi paikaksi vaikka lukea kirjaa. Itsekin tuonne voisi mennä lukemaan. 🙂

 3. Suloinen tiipi! 🙂

  1. Kiva kuulla Jonna. 🙂

 4. Aivan ihana piilopaikka! 🙂

  1. Kiitos Sari. 🙂

 5. Ihana tiipii <3

  1. Niin on <3

 6. Voi ihanuus ja tuo tähtipeitto on todella kaunis 🙂

  1. Kiitos S, meillä on samanlainen tähtipeitro myös pinkkinä. 🙂

 7. Niin suloinen tiipii! 🙂 kyllä tuolla kelpaa majailla!

  1. Kiitos Ruususuun äiti, aivan varmasti. 🙂

 8. Voi että, tuollainen tiipii on kyllä tosi ihana! Minäkin olen ajatellut tekeväni jonkun löhöilynurkkauksen, mutta katsotaan vaan, kuinka kauan se tosiaan viipyy siellä ajatuksen tasolla..

  1. Niin on, innoissaan lapset tuolla leikkivät ja lukevat. Itsetehdystä nurkkauksesta tulee varmasti upea, parasta on lasten riemu ja ilo. Kivaa päivää! 🙂

 9. Anonyymi says:

  paljon maksoi kyseinen tiipi? on jotenkin niin ihana ja kaikkee et haluun omaks tollasen kanssa. oon vaan vähän köyhä ni mietin et pitäiskö tehä ite joku persoonallinen vai tilata tollanen.. heh 😉

  1. Muistaakseni 150e hujakoilla. Oli valmiiksi kasattu ja hyvin pakattu eli paketti vaan auki ja tiipii esiin. Itsetekemällä saisikin ihanan käyttämällä eri kankaita, harmi ettei itsellä taida taidot riittää.. 🙂 Kiitos kommentistasi.

Kommentointi ei ole käytössä.