Sisustus

Tine K

Ihana kuviollinen Tine K:n lautanen on meidän uusin hedelmälautanen. Olen etsinyt jonkin aikaa vähän pienempää astiaa hedelmille, ei kuitenkaan kulhoa. Löysin Nougatista tämän kivan marokkolaisen lautasen, mikä oli vähän syvempi kuin normaali matala lautanen.
Tähän voisi laittaa vaikka jälkiruokaa tai salaattiakin tarjolle, mitä myyjä ehdotti.
Kuviointi on erittäin kaunis.

Erittäin kaunis on myös tämä kulho. Olen pitänyt siinä limettejä (niillekin on ollut yllättävän vaikea löytää muusta astiastosta poikkeava, erilainen astia). Nyt siinä on pääsiäisen ajaksi suklaamunia.
Pääsiäisasetelma ruokapöydällä alkaa olla valmis. Ruohot eivät oikein kasvaneet tähän mukaan. Vihreät suoraan kaupasta. Huomenna olisi tarkoitus lähteä koulutyön jossain välissä miehen kanssa Plantageniin ja ruokaostoksille, kun satutaan saamaan lapsenvahtikin. Luksusta!
Lupasin viettää aikaa myös tyttöjen kanssa ja olisi tarkoitus katsoa elokuva ja lakata kynnet. Bongasin Hannan blogista hauskan idean, jota on ihan pakko kokeilla huomenna. Laitan sitten kuvia, miten onnistui! 
Murun pilkkusalkku kulkee mukana, sinne mahtuvat pienet tärkeät tavarat mukaan. Vähän olisi siivoamistakin luvassa, sillä kylläpä pöly lentää auringon valossa! Varmaan joku hiffaa, mitä tarkoitan. Ikkunat tekisi mieli pestä, mutta saa nähdä onko enää yhtään energiaa siinä vaiheessa, kun siihen olisi tilaisuus…
Näillä jatketaan ja kohta täytyy taas jatkaa tuota opinnäytetyötä. Puuhaa riittää pitkälle pääsiäiseen, perjantain ajattelin vähintään pitää taukoa. Aika kiire tässä kyllä tulee, sillä viikon päästä pitäisi olla valmista. Jos jotain positiivista, niin olen tavannut ihania ihmisiä tämän tutkimuksen merkeissä! Lämmin kiitos siitä.
Aurinkoisia ja lämpimiä pääsiäspäiviä!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Rauhallista pääsiäistä! <3

  1. Kiitos samoin sinulle ihanainen! <3

 2. Ihania pääsiäispyhiä sinulle, kaunis tuo tarjoilulautanen!

  1. Kiitos samoin Eija sinulle!

 3. Nuo Tine K- astiat ovat kyllä aina vaan niin kauniita! Hyvää pääsiäistä sinne myös <3

  1. Niin on <3 Kiitos samoin sinne!

 4. Tosi kauniita!
  !Iloista pääsiäistä teille!
  Btw blogissani on käynnissä arvonta, tulehan kurkkaamaan 🙂

  1. Kiitos Micu!
   Kiitos samoin sinulle! 🙂
   Täytyy tulla kurkkimimaan.

Kommentointi ei ole käytössä.