Sisustus

Tuliaisia & tunnelmaa Kreetalta

Lupasin palata reissukuulumisiin ja tässä olisi nyt vielä pala Kreetaa teidän ihasteltavaksi.
Aivan liian äkkiä lähdettiin kotimatkalle ja tälläkin hetkellä vaivaa aikamoinen matkakuume. No, näitä kuvia katsellessa se taitaa hiukan hellittää.

Karun kuumuuden ja kuivan maaston keskellä oli paikoittain aivan mahtavia puutarhoja ja istutuksia. Näitä pirteän ja energisen värisiä kukkia kasvoi monessa paikassa. Ihastuin. <3

Kirkkaita värejä ja pirteitä väripilkkuja oli joka puolella. Lapsille oli yllättävän monta leikkipaikkaa ja meillä oli omastakin takaa mukana yo. vesi- ja hiekkalelut. Päivittäin leikittiinkin kivoja vesileikkejä ja tytöt tutustuivat myös muihin lapsiin. Yksi ainoa kaveri oli suomalainen – paikassa oli enimmäkseen turisteja muista pohjoismaista.
Tuliaisiksi sain ihonhoitotuotteita monissa tuoksuissa: mustaherukkaa, tummaa suklaata, mud mask-naamion  sekä mintun tuoksuista jalkavoidetta. Mies osti nämä minulle yhdestä suurimmasta liikkeestä, missä kävimme. Samassa yhteydessä myytiin paljon muutakin terveyteen ja kauneuteen liittyviä tuotteita – olisin saanut enemminkin tuhlattua tähän kyseiseen kauppaan. 
Iltaisin kävimme nurmialueella ennen illallista. Lapset leikkivät ja pelasivat – voi sitä riemua mitä kaikkien lasten kasvoilla, kun nurmella sai temmeltää. Tässä meidän tyttö tanssii ballerina-esitystä.

Viimeinen ilta.
Auringonlaskut olivat todella kauniita ja tunnelmallisia. Jäin erityisesti viimeisenä iltana kaipaamaan paikkaa. Sen kauneutta ja rauhallisuutta. Jos joskus vielä kaipaisin hiljaisuutta ja rauhaa, niin tämä olisi sopiva paikka siihen. Yöelämää ei ollut tämän kylän liepeillä, joten hotellin vieraat saivat erittäin otolliset olosuhteet nautinnollisiin ja rentoihin illanviettoihin illallisen äärellä. Moni tuli myös rannalle ihastelemaan kauniita auringonlaskuja ja keräilemään päivän kuumuudesta viilenneitä kiviä.
Love was in the air! <3

Oikein rauhaisaa ja mukavaa viikonloppua teille kaikille!
♥ Mia

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Oii!! Mitä rantakuvia…sileät kivet ja sydän hiekalla….

Kommentointi ei ole käytössä.