Sisustus

Tuliaisia

Viime viikolla matkustettiin junalla kotikaupunkiini tyttöjen kanssa. Matka itsessään oli jännittävä, kun oltiin ekaa kertaa kaukojunassa. Yleensä ollaan ajettu omalla autolla, mutta ajattelin tällä kertaa jättää ajamisen välistä. Miehen työt jatkuvat vielä, joten hän tuli autolla vasta viikonlopuksi. Muutamia kuvia tuli otettua, kun käytiin muutamaan otteeseen satamassa ja markkinoilla. Näistä vähän lisää myöhemmin.
Löysin ihanan sisustusliikkeen nimeltä Loft, josta oli pakko käydä ostamassa kotiinviemisiä. Olen tykästynyt Nicolas Vahen tuotteisiin ja kattavasta valikoimasta löytyi omatkin suosikit. Myös designby tuotteita oli muutamia kappaleita, mutta tällä kertaa pidättäydyin pikkuostoksissa.

Keittiöön lisäpiristystä tuo ruskea paperikassi, joka onkin jo käytössä. Pullo oli mukava löytö ja tulee meille päivittäiseen käyttöön. Ja sen verran vielä keittiöaiheeseen, että keittiön seinän ja välitilan tilanne on kahden vaiheilla: laatta tai maalaus + lasilevy. Kyllä tekisi jo mieli käydä toimeen, mutta odotellaan ensin miehen lomaa. Ja ulkoeteisen laatoitus pitäisi myös saada tehtyä lomalla. Saa nähdä meneekö loma sittenkin remonttihommissa?

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Oih, ihania tulkkuja :))

  1. Kiitos, näistä on iloa pitkäksi aikaa. 🙂

 2. Kivoja tuliaispiristyksiä!
  🙂

  1. Niin on – pienetkin jutut ilahduttavat. 🙂

 3. Anonyymi says:

  Mitä jos teettäisit välitilaan jostain upesta valokuvasta tapetin ja lasi päälle? Ihana blogi sulla. Harvoin kommentoin, mutta aina tulee luettua 🙂

  1. Tämä on ihan hyvä idea, jossain nähnytkin vastaavanlaisen. Lasi olisi siinä mielessä kiva, että sen saa niin helposti puhtaaksi ja valokuva tekee siinä uniikin.
   Kiitos ja kiva kuulla, että blogissa on mukavaa luettavaa. 🙂

 4. Kivoja tuliaisia, niitä on mukava kotiin palatessa ripotella paikoilleen 😉

  1. Kiitos, niin on 😉 Vielä on Tukholman matka edessä, mitähän sieltä tarttuu… 😉

 5. Mitä säilytät ruskeassa paperikassissa?

  1. Öljypulloja. Huomasin, että puutaso on melko herkkä ja tuossa pussissa on muovia pohjassa. Täytyy katsoa, jos sais postausta aikaan keittiöstä.

Kommentointi ei ole käytössä.