Sisustus

TUMMANHARMAA SOHVA

Syysloma hujahti ohitse yhdessä silmänräpäyksessä ja omalta osaltani kovassa flunssassa. Sairastuin reilu viikko sitten nuhakuumeeseen eikä loppua näy. Käytiin hakemassa inspiraatiota ja lepoa mökiltä viikonloppuna, flunssaa se ei valitettavasti parantanut.
Instgram – tiliäni aktiivisesti seuraavat tietävätkin, että meillä on uusi sohva. Se on monen asian summa ja uskokaa tai älkää – kolme vuotta harkittu juttu. Meidän piti alunperinkin ostaa tämä Ikean Söderhamn-sohva meille, mutta päädyttiin toiseen malliin silloisten ”kehnohkojen” värivalikoimien takia. Mieheni on edelleen puhtaanvalkoisen sohvan kannalla, mutta itse olen pidemmän aikaa haaveillut meille tummempaa sohvaa. En halunnut aivan mustaa suurta kalustetta kaiken valkoisen keskelle, mutta jotain erottuvaa kuitenkin. Tietysti voimme hankkia jossain vaiheessa toiset päälliset, vaikkapa vaalean hiekan sävyssä.
Musta tv ei enää näytäkään niin yksinäiseltä, vai mitä? Kuviollinen matto kokoaa kahden värin maailman yhdeksi ja tykkään kyllä hyvin paljon tästä ilmeestä. Tietysti jouduin venksaalaamaan hieman sivupöydän kanssa – näette vielä – mutta hyvin usein pätee yksi sääntö: vaihda yksi asia ja pian koko huoneen järjestely seuraa perässä.
Olohuoneeseen on tulossa verhotanko myöhemmin talvella, kun ikkunaremontti on ohitse. Tarkemmin sanottuna talomme toisellekin puolelle vaihdetaan uudet ikkunat ja verhojen laitto tuntuu tässä vaiheessa turhalta, sillä listat yms. puuttuvat täysin.
Valkoinen talja tulee näkymään tummalta pohjalta hyvin ja tuo tunnelmaa. Lyhty on niin kaunis, että tekisi mieli hankkia toinenkin. Harmi vaan, ettei näitä taida enää olla myynnissä. Ostin tämän Stockalta joskus pari kolme vuotta sitten ja näitä oli silloinkin vain muutama. Mikähän älynväläys sekin oli? 
Täällä etelässä on tänään satanut syksyn ensimmäiset lumihiutaleet. Maa ei jäänyt valkeaksi, mutta mieheni mukaan auton renkaiden ilmapaineen tarkistuspaikalla riitti vilinää. Moni tuntuu jo olevan joulusesongin fiiliksissäkin, mutta itse en osaa ajatella koko juhlaa vielä ollenkaan. Johtuisikohan  se ehkä siitä, että varasimme mieheni kanssa Lontoon matkan joulun alle ja matkustamme kahdestaan ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen! Olen lievästi sanottuna innoissani ja lapsille on keksitty myös paljon mukavaa puuhaa ja seuraa siskoni kanssa. Lomasuunnitelmista jossain vaiheessa lisää. Ilta jatkuu nyt kuuman kupposen kanssa sohvalla!
Tässä vielä tunnelmakuva viikonlopulta. Aivan ihana oli olla vaan, voisin vaikka muuttaa tuonne!
Tunnelmallista iltaa!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Hyvin sopii tuo tummempi sohva teille, antaa mukavaa kontrastia. Matka kuullostaa hyvältä, täälläkin odotellaan kovin Tallinnan reissua. 🙂

    1. Kiitos Suffeliini, olen samaa mieltä. Onpa kiva kuulla että reissua on sielläkin tiedossa, aina se vähän piristää. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.