Kaupallinen Sisustus Tyyli Yhteistyö

Tunnelmaa lyhdyistä

Kaupallinen yhteistyö

 

Vaalea sisustus on ajaton ja helppo somistaa vuodenajasta toiseen. Tykkään pitäytyä samassa tyylissä, mutta tuoda pieniä elementtejä sesongista. Ei liene yllätys, että marraskuu houkuttaa lisäämään lyhtyjä sekä valoja niin sisälle kuin uloskin. Tänä vuonna aion panostaa meidän etupihaan hieman aikaisempaa enemmän. Sisätiloissa olen keskittynyt mukaviin tekstiileihin sekä pöytävalaisimiin.

 

Sain valita yhteistyön merkeissä Amanda B:n valikoimasta muutamia tuotteita meille kotiin. Olen pitkään haaveillut metallin sävyisistä lyhdyistä, jotka sopivat tilaan kuin tilaan. Parina nämä muodostavat tunnelmallisen nurkkauksen olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, toivottavat sisääntulijan ovella tai tuovat tunnelmaa loppukesän terassilla. Juuri nyt ne sopivat parhaiten alakertaan.

Makuuhuoneessa ne rikkovat mustavalkoisen linjan tuoden pehmeyttä ja lämpöä. Lyhdyt löytyvät täältä ja maljakko täältä.

Puunsävyt rauhoittavat ja innoittavat murtamaan kokovalkoista tyyliä. Oma makuni on yksinkertainen, joten määrän on pysyttävä maltillisena.

Amanda B:n valikoimista löytyi myös tämä kaunis maljakko, joka on kuin tehty pienelle valkoiselle kimpulle. Se sopii Pentikin kynttilänjalkojen kanssa täydellisesti yhteen olematta kuitenkaan liian pramea. Pianon päällä onkin tällä hetkellä hyvin yksioikoinen värimaailma, metallinhohtoa sekä lasia.

*Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

 

 

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Ihanan seesteisiä ja rauhoittavia kuvia! <3 Tykkään tosi paljon tästä valkoisesta värimaailmasta, on ainakin sisällä valkoista, jos lumi ulkoa puuttuukin. Mukavaa sunnuntaita!

    1. Mia Huttunen says:

      Kiitos Jenni! Samaa itsekin, valkoinen on aina valoisa ja sitä on niin helppo elävöittää ja tehdä tunnelmalliseksi. Tulisi vaan lunta, niin ulkonakin kirkastuisi. Kivaa viikonlopun alkua!

Kommentointi ei ole käytössä.