Sisustus

TUNNELMAA PORTAISSA

Rauhaisaa keskiviikkoiltaa! Meillä on aloiteltu pikkuhiljaa syyslomaa, miehenikin jää lomalle huomenna ja itse olen tehnyt vielä tänään muutamia työjuttuja kotona. Lapset ovat sen sijaan lomailleet jo riemuissaan ja tehneet kaikkea mukavaa sisällä ja ulkona. Kaikkein parasta on tietysti ollut pitkä ja rauhallinen aamu, kun ei ollut kiire päiväkotiin tai kouluun. On muuten huomattavasti arki muuttunut, kun toinen lapsi lähtee kouluun ja toinen pitää huolehtia päikkäriin. Kouluunlähtö sujuu pääosin hyvin, mutta voi niitä aamuja kun neidin tahto ja päämäärä eivät kohtaa meidän vanhmepien ajatuksia… Miten ulkovaatteista alkoivat ongelmat vasta kouluiässä?
Meillä on tänään harrastusilta, mikä tarkoittaa minulle omaa aikaa parin tunnin verran. Yleensä jään kotiin ja ihmettelen hetken aikaa hiljaisuutta. Tänään piti tehdä muutama työjuttu, mutta muuten sytytin kynttilät ja kokeilin messinkistä lyhtyä portaisiin. Näyttää tunnelmalliselta ja luulen, ettei kukaan kompastu tuohon. Askelmalle jää tilaa ja kynttilää poltan lasten ollessa nukkumassa tai ulkona. Ihanan tunnelmallista ja mieli on jo vahvasti siellä tunnelmavalojen vuodenajassa.
Kiitokset kommenteista kaapin suhteen, ilahduttavaa kuulla ettei ajatus tunnu ihan hullulta. Saa nyt nähdä tuon tilan suhteen miltä sitten tuntuu. Vastailen kommentteihinne seuraavaksi.
Ajattelin vielä tähän loppuun mainita, että olen aktivoitunut Pinterestissä Instagramin lisäksi ja nyt remontin ollessa käynnissä monikin taulu täyttyy vinhaa vauhtia. Käykäähän kurkkaamassa, jos vaikka inspiraation nälkä yllättää! Ja huomenna luvassa postaus lastenhuoneesta. Näette, miten matto on maastoutunut huoneeseen. 
Rentouttavaa ja tunnelmallista iltaa!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Voi miten upea tunnelma <3

  2. Kaunis tunnelma ja teillä on niin ihanan vaaleaa!!

  3. Ihana tunnelma! Voi kun meilläkin olisi portaat, niin saisin laittaa niihin lyhtyjä ja pallovaloja 🙂 Tosin imuroidessa aina kiitän itseäni, ettei ostettu kaksikerroksista taloa 😀

Kommentointi ei ole käytössä.