Sisustus

Tunnelmaa & tähtivalot

Lokakuun viimeinen viikonloppu alkaa juhlallisissa merkeissä. Vaikka meillä on pienokaiset kipeänä, niin olen saanut siivottua kotia. Ihan hirveä pyykkiruljanssi, mutta kyllä tämä tästä.
Meillä on syytä hiukan juhlia, sillä tämä on ensimmäinen viikonloppu pitkään aikaan, minkä varalle meillä ei ole mitään suunnitelmia! Luvassa on siis rentoutumista kotona ja yhdessäoloa, vailla kiirettä. Yleensä meillä on kalenterit buukattu aivan täyteen viikonloppua myöten, joten tämä on aivan luksusta meille.

Meille oli satanut yöllä ensilumi ja se on kestänyt suurimmaksi osaksi maassa koko päivän. Tosin on ollut pakkaspäivä. Aamulla herättiin ihanan kuulaaseen aamuun. Molemmat tytöt olivat sairastuneet yön aikana, joten en päässyt kuitenkaan ulos ihmettelemään lunta vaan tyydyin ihastelemaan valkoista maata ikkunasta.

Iltapäivällä herkuteltiin – perjantai on meillä perinteisestikin ollut herkuttelupäivä, aina jotain pientä spesiaalia. Tällä kertaa en leiponut, kun oli ainekset käyneet aika vähiin ja ruuanlaittokin oli haasteellista.
Ensilumi ja kaunis pakkaspäivä innoitti minut kuvailemaan kotona ja mies viritteli myös uutukaiset tähtivalot. Itse olisin halunnut kovasti Ikean lumihiutaleet (lumihiutaleet ihastuttaa nyt ihan kaikessa), mutta mies tykkäsi, että nämä tähdet on kivemmat. Ja ihan totta, on ne aika kivan näköiset. Vai mitä?
Vielä muutama kuva, toivottavasti jaksatte katsella näitä…

Oikealla Ikean skumppalasit, mitkä oli ihan pakko saada! Ostin näitä vaan 2kpl, kun ei kuitenkaan olisi riittävästi tilaa säilyttää kymmentä kappaletta.

Tunnelmallista viikonloppua kaikille!
Mia

Saatat myös pitää...

18 kommentti

 1. Ihanan nälöistä!
  Nauttikaa viikonlopusta 🙂

  1. Kiitos Jenna <3
   Ollaan kyllä nautittu, vapaat vaan tuntuu menevän turhan nopeasti.

 2. Onpa houkuttelevan näköisiä kuvia, kauniita tunnelmia! <3 Pikaista paranemista, toivottavasti rento viikonkonloppu toteutuu sairastelusta huolimatta! <3

  1. Kiitos Jenni! <3
   Kyllä oli rentoa, onneksi tuo pikkusisko osaa ottaa iisisti ja levätä. Kuumekin on jo laskenut ja päästään huomenna palaamaan normirytmiin. 🙂

 3. Ihanan näköistä, tunnelmallista. Oikein mukavaa viikonloppua.

  1. Kiitos Johanna! <3

 4. Kauniin näköistä 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos! <3

 5. KAunis on kotinne! Valot ovat kivat, pisteet miehellesi. (Vaikka minua rupesikin kiinnostamaan millaiset ne lumihiutaleet olisi olleet..)

  1. Kiitos! <3
   (kohta olis kuvia myös lumihiutalevaloistakin…en voinut vastustaa 😉 )

 6. Ooh, todellakin jaksetaan katella näitä kuvia!! <3 Mä yritän malttaa marraskuun puolelle ennnenkuin laitan valoja, samanlaiset tähtivalot löytyy täältäkin!Kiva idea laittaa ne tuohon huonetta jakamaan!<3
  Tunnelmallista viikonloppua!:)

  1. Kiitos Niina <3
   Kiva jos ei kyllästytä. Tuntuu, että joskus olisi kuvia vaikka kuinka, mutta yritän rajoittaa niiden määrää.
   Joo nuo valot toimii kivasti tilan jakajana. Saa nähdä, ehkä ne lähtee kyllä jo ennen joulua jonnekin muualle. 😉 Nyt ainakin tuo kivasti lämpöä ja tunnelmaa.

 7. Aina niin kauniit kuvat sinulla <3 kivat nuo tähtivalot, sopivat hyvin tuohon tilaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos Jansku! <3

 8. OuMAI, mitä herkkuja!Ihanat kuvat oot näpsinyt<3
  Sairastelu on tosi tylsää, toivottavasti pienet paranevat pian!

  Ihanaa rentoilua teille, varmasti sen ootte ansainnetkin!

  1. Kiitos Marika <3

 9. Ihania, tunnelmallisia kuvia! Meilläkin olisi hankintalistalla jotkut tuon tyyliset valot. Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin!

  1. Kiitos Nanneli! <3
   Ja kyllä onneksi voidaan, tosin itsellä olo alkaa taas muistuttamaan liikaa flunssaista…

Kommentointi ei ole käytössä.