Sisustus

TUNNELMALLINEN & TYYLIKÄS NOUGATIN SHOWROOM

Oletko koskaan astunut sisään sellaiseen tilaan, jossa uskomaton fiilis valtaa mielen? Paikkaan, jossa kutsuva tunnelma hellii aisteja ja houkuttelee astumaan peremmälle. Tällainen ainutkertainen tilaisuus tuli kohdalleni, kun pääsin tutustumaan Nougatin uuteen Showroomiin Helsingin Kalasatamassa. Upeasti remontoitu loft – asunto huokui tyylikästä tunnelmaa lattiasta kattoon – ensimetreiltä saakka. Ihastuin paikkaan aivan totaalisesti ja olisin voinut pienen seuralaiseni kanssa jäädä sinne pidemmäksikin aikaa. Tunnelmalliset kynttilät ja lyhdyt, ihanat kukkakimput ja herkullinen ruoka – kodikasta tunnelmaa huolella mietittyjen somistusten keskellä.

Tämä rouhean miehekäs pöytä vei sydämeni. Jos jotain meille todella paljon toivoisin, se olisi juuri tämän värinen pöytä pienemmässä koossa. Uskomattoman kaunis ja upea kaluste. Ja mitä kattauksia tähän saakaan tehtyä! Sanna oli loihtinut todella upeat kukka- ja lyhtyasetelmat – tässä on nyt parhaillaan sitä fiilistä mikä inspiroi.
Muhkea sänky pehmeine tekstiileineen houkuttelee ketä tahansa – etenkin pitkän työpäivän päätteeksi. Kukapa ei ansaitsisi tällaista silmäniloa kotiinsa? Talvea kohti vaihdan meillekin kotiin vaaleanharmaat tekstiilit ja haaveilen uudesta sängynpäädystä.
Kurkistelin moneen otteeseen raamikkaista ikkunoista ulos. Satuimme juuri hyvään aikaan paikalle, kun ilta oli vasta hämärtymässä ja sain ikuistettua niin sanotun sinisen hetken. Kaunista katseltavaa.
Musta hyllykkö on itsessään tyylikäs kaluste. Tukevat hyllyt tekevät siitä käytännöllisen ja sisältöä vaihtamalla se muuntuu käteväksi säilytyskalusteeksi niin keittiöön, olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin. 
Mustaksi maalatut karmit lasisessa väliseinässä on nyt suosittu. Juuri tämäntyyppisen ratkaisun tahtoisin meillekin, nimittäin lastemme huoneeseen jakamaan tytöille omat sopet. Tällaisella ratkaisulla luonnonvalo saa kulkea vapaasti ja tila säilyttää luonteensa.
Tähän päättyy kierros Nougatin showroomissa. Mitäs piditte?
Lämmin kiitos vielä Nougatin väelle ja Sannalle kutsusta, oli aivan ihana päästä näkemään upeat tilat.
Pikkuneiti kiittää myös, oli niin ikimuistoinen ilta, että tästä kuullaan vielä pitkään. Kiitos. ♡

Saatat myös pitää...

3 kommentti

    1. Kiitos <3

  1. Näyttää todella ihanalta <3

Kommentointi ei ole käytössä.