Sisustus Yhteistyö

Tunnelmalliset Havi’s kynttilät

Kaupallinen yhteistyö Havi’s kanssa

Yhteistyöstä saadut tuotteet merkitty * – merkillä

Syksy on sisustamisen aikaa ja usein jo ihan pienilläkin asioilla saa tunnelman luotua kotiin. Olen viime vuosina vähentänyt kuluttamista aivan tietoisesti ja tuntuu välillä, ettei minulla ole mitään uutta näytettävää kuvissa. Periaatteessa ei tarvitsekaan, vaan vaihtelemalla kuvakulmia ja käyttämällä myös vanhoja kuvia, saa elävyyttä tekstiin ja postauksiin. Kuvissani näkyy myös vuodenaikojen vaihtelu, sillä se luonnostaan tuo uusia asetelmia ja saa minut tekemään pieniä muutoksia vanhoilla tavaroilla.

Sain ihanan paketin Havi’s – tiimiltä ja minua ilahdutti suuresti kauniit, kotimaisen brändin tuotteet. Meillä kynttilät ovat ympärivuotinen juttu, ehkä jopa hieman arkinenkin asia. Kiireisen päivän päätteeksi on mukava sytyttää muutama kynttilä ja nauttia rauhallisesta illasta kirjan parissa. Olen alkanut taas lukea vuoden tauon jälkeen ja sarjojen katselu on jäänyt vähemmälle.

* Havi’s pöytäkynttilät saatu yhteistyössä

 

* Kuvan kynttilät saatu yhteistyön kautta

 

* Havi’s tuoksukynttilä saatu

Yksi ehdoton suosikkini on tämä matkapakkaukseen tehty pieni suloinen kynttilä, joka on helppo napata mukaan reissuun. Ostin näitä muutaman tulevia mökkireissuja varten. En voi kuvitella mitään parempaa, kuin takassa rätisevä tuli, kynttilän liekit ja kiehtova kirja kahvin kanssa.

Kuvan * kynttilä saatu yhteistyön kautta

 

*Havi’s kynttilät saatu yhteistyön kautta

Vaaleat kynttilät sopivat sisustukseen kuin sisustukseen ja selvästi murrettujen sävyjen trendi on päässyt mukaan myös näihin pehmeän sävyisiin pöytäkynttilöihin. Nämä kynttilöiden alla olevat alustat ovat muuten oikeasti lasinaluset.

 

*Havi’s kynttilät saatu yhteistyössä

 

*Kuvan Havi’s kynttilät saatu yhteistyössä

Syksyn lempiväri on perinteisten mustan ja valkoisen lisäksi tummanpunaiset sävyt, kuten näissä herkullisen värisissä kynttilöissä. Havi’s Bergamot & Fig hurmasi minut jo sisustusmessuilla enkä voinut vastustaa – tuoksu on jollain tapaa syksyinen ja jouluinen samaan aikaan.

*Kuvan Havi’s tuotteet saatu yhteistyössä

 

* Havi’s kynttilät saatu yhteistyössä

Viikonloppuna juhlitaan isänpäivää ja meilläkin rentoudutaan silloin perheen kesken.

Hyvää viikonloppua!

Saatat myös pitää...