Sisustus

Tunnelmallista viikonloppua

Viikonvaihde alkaa pienen flunssanpoikasen kourissa, mutta siitä huolimatta napsaisin muutaman kuvan valoisasta kodistamme. Vaihdoin valkoiset verhot takaisin olohuoneeseen ja tila muuttui kuin taikaiskusta niin valoisaksi, että! Vai mitä pidätte?

Tyhjensin tuon ikkunan edustan nyt puuta lukuunottamatta, jotta ajatus kulkee paremmin. Kiitän paljon vinkeistänne, palailen niihin myöhemmin uudelleen. Lähdemme maanantaina pienelle reissulle, joten bloggailuun tulee pieni luova tauko.
Laitoin pikkuisen Riviera Maisonin säilytyskorin sohvan viereen ja säilytän siellä lankoja. Niitä minulla riittääkin ihan reilusti ja pian alkaa taas sukkapuikot käydä tiuhaan tahtiin. Nukeille on väkerretty jo muutamat asusteet, näistä postailen ehkä vielä syksymmällä uudelleen.
Keittiötä siivotessa löysin tämän suloisen pikkutarjottimen, missä on pilviä. Pidän pilvikuosista paljon ja sitä löytyy meiltä myös lastenvaatteistakin.

Pinkki piristää kummasti rouvan päivää. Tuo minipochette on ollut oikea unelma, sopii niin moneen hetkeen ja tilaisuuteen. Mielessä on kuitenkin hankkia vielä hiukan isompi pikkuveska, malli on vaan hakusessa. Syyslookki siis uudistuu pian, kun töiden aloitus lähenee. 
Hyvää viikonloppua!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Kaunis koti!

  2. Mukavaa viikonloppua sinnekin, toivottavasti flunssa ei pahene! <3

  3. Kauniit kuvat <3 aina niin valoisan ja raikkaan näköistä teillä kotona, tykkäilen kyllä kovasti!

    Parantelehan ja mukavaa viikon loppua joka tapauksessa 🙂

  4. Käyhän nappaamassa mun blogista haaste sinulle 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.