Sisustus

TUNNELMIA KUVAAMASSA

Suomen kesä. En valita. Hymyilyttää kuitenkin. Koskaan ei tiedä, mitä odottaa. Siksi onkin parasta asennoitua ottamaan vastaan kylmää ja kuumaa, sateista ja kuivaakin säätä. Kaikessa on puolensa ja juuri siksi olen niin vahvasti vuodenaikaihminen
Sain kesäisiin tunnelmiin havilta kauniita servettejä ja kynttilöitä. Lämmin kiitos vielä!
Kävin taannoin Hakolan ja Havin järjestämässä pressitilaisuudessa ja mukavasta illasta jäi hyvät fiilikset. Kirjoitan aiheesta vielä lisää myöhemmin.
Musta aterinlaatikko on aikoinaan ostettu Ikeasta ja ihan harmittaa, ettei niitä ole enää saanut pitkään aikaan. Niille olisi meillä monenlaista käyttöä ja hintansa puolestakin olivat hyvät! Havin korukruunukynttilät ovat kauniit ja sopivat tyylinsä puolesta täydellisesti minun kattauksiin vanhaan taloon.
Näistä tunnelmista on hyvä jatkaa uuteen viikkoon. Aurinkokin näyttää paistavan ja toivottavasti tästä tulee lämmin päivä. Pihahommat etenee kivasti ja josko meillä olisi ennen juhannusta jonkinlainen terassi koottu? Ei nyt mennä vielä asioiden edelle, vaan nautitaan raikkaasta kesäsäästä. Mukavaa viikkoa!

Saatat myös pitää...